2777
2789
عنوان

چقدر تبعیض اخه 🥺

175 بازدید | 23 پست

خونه ساختیم عید همه اومدن خونه نوعیم مادر شوهرم ۱ تومن داد الان خاهر شوهرم خونه ساختن رفته ۳ تومن داده جاریم ۱ونیم داد رفته ۵تومن داده خاهر شوهرم ۱داد رفته ۱۲ ملیون۸داده اونوقت ما هر کدوم پول لازم داشتن میدادیم بهشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلن من یاد بگیر دنیا همینه

اینکه ادما چقد دوست داشتع باشن اصن ربطی ب این نداره ک تو چقد بهشون خوبی کردع باشی

ممکنه تو دستتو تا ارنج عسل کرده باشی

ولی اونا در نهایت خودشونو واسه یکی دیگ پاره کنن

بخیال دیگ کاری از دستت بر نمیاد

بگو ....لقشون

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!
منم به جا شما ناراحت شدم والا شماهم هرموقع جایی رفتین پول کم بدین

بخدا چیزی نبوده که کم بدیم اخه چقدر تبعیض دخترم دنیا اومد یکی ۳۰۰هزار دادن بچه خواهر شوهرم دنیا اومد همه النگو گوشواره خریدن  برای بچه جاریم که همون موقع دنیا اومد پلاک طلا سنجاق طلا گرفتن

بخدا چیزی نبوده که کم بدیم اخه چقدر تبعیض دخترم دنیا اومد یکی ۳۰۰هزار دادن بچه خواهر شوهرم دنیا اومد ...

آخی چی بگم🥲💔 کامل درکت میکنم خیلی پیش اومده

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

کلن من یاد بگیر دنیا همینهاینکه ادما چقد دوست داشتع باشن اصن ربطی ب این نداره ک تو چقد بهشون خوبی کر ...

نه من پیششون گله نمیکنم میگن نمیفهمه اون روز داش با جاریم حرف میزه میگف نمیفهمه که ولش کن