2777
2789
عنوان

شوهر بی ظرفیتم امشب

296 بازدید | 3 پست

اعصابمو بهم ریخت چند روزه پریودم جا اینکه اینجور موقع بیشتر محبت کنه هوامو داشته باشه پشتشو میکنه میخوابه یا زیاد حرف نمیزنه منم نیازم بیشتر میشه بهش میچسبم اما اون سر چیزای کوچیک یهو منو با داد از خودش میرونه  یا حرصم میده کیف میکنه قهقه میزنه  حال روحیم موقع پریود از هم میپاچه هروقت بیشتر بهش نزدیک شدم با شدت بیشتری دلمو رنجوند تا گرم میشم سردم میکنه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

همه مردا همینن درک ندارن.یه دونه از این خرس بزرگا یا عروسکا بخر اینجور مواقع شبا قبل خواب بغلش کن بخواب

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

وقتی پریود نیستی هواشو داشته باش منظور همه جوره راضیش کن بعدش همون موقع بهش بگو وقتی پریودم لطفاً هوامو داشته باش و دیگه بهش نچسب بذار خودش بیاد . خودتو به مریضی و تنهایی بزن . برو به گوشه خودتو بغل کن خودش میاد سراغت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان