2777
2789
عنوان

چرا به زندگی دلبسته این (سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 45 پست

یه بچه دارم که سرشار از شور زندگی و استعداده و برای خوشحال و شکوفا شدنش حاضرم هرکاری کنم هرچقدر خسته و دلمرده باشم بخاطرش زندگی میکنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم مجبورم 

مخصوصا که باید در یک مسیر قفلی بسازم😶‍🌫️

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زمانی واقعا دلبسته بودم حتی به کوچیکترین چیزها حتی به وسایل خونه به آدما به چیزای که شاید بقیه بنظرشون مسخره میومد اصلا یادم نیست چطور همه چیز عوض شد الان نه دلبسته ام به چیزی نه دل کنده..یه جورایی هرچی باد آباد 

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

یه زمانی واقعا دلبسته بودم حتی به کوچیکترین چیزها حتی به وسایل خونه به آدما به چیزای که شاید بقیه بن ...

منم خیلی وابسته بودم یبار ی شکلات خوری شکست چقدر غصه خوردم 

هنوزم هنگم چطور شد که روحم نصف شده

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

منم خیلی وابسته بودم یبار ی شکلات خوری شکست چقدر غصه خوردم هنوزم هنگم چطور شد که روحم نصف شده

شایدم روحت رها شده از یه سری احساسات بیهوده مثل همون غصه خوردن برای یه شکلات خوری ساده یا مثلا ناراحت شدن از حرف بقیه و …. 

به عشق رهبرم ایت الله سید علی خامنه ای ♥️🌹

چه ربطی‌ داشت آخه 😐 خوبه که به عشق کسی زنده ای ولی کامنتت ربطی به تاپیک من نداشت 

تجربه کردن و یاد گرفتن، معاشرت با آدمها، پیشرفت تو زندگی.اینا انگیزه های من برای زندگی کردن هستن.

امیدوارم همه ش براتون اتفاق بیوفته،منظورم دلبستگی بود ی چیزی که شما رو خیلی خیلی خیلی از نبودن در این دنیا بترسونه وگرنه انگیزه خب برای همه هست فکر میکنم مثلا خودم یه مادرم آینده فرزندم،وجود همسرم،پیشرفت توی کارم و … انگیزه میده بهم 

شایدم روحت رها شده از یه سری احساسات بیهوده مثل همون غصه خوردن برای یه شکلات خوری ساده یا مثلا ناراح ...

آره ... یوقتایی میگم من مردم این چیه درونم چهرمم حتی تو آینه نمیشناسم لبخندمم دروغیه مخصوصا که یلحظه هم از صورتم نمیوفته حتی درد هم حس نمیکنم

فکر میکنم مهمان نوازی دنیا باهام اینجوری بوده 

یه آدمی که از لحظه تولدتنهاس بدون دوست ،بدون هم‌صحبت ،بدون مهارت،بدون پشتیبان ...