2821
2789
عنوان

سلام جانم

385 بازدید | 9 پست

@دلارا__۸۵۷‍ 

سلام دختر قشنگم 

ممنونم از تاپیک پر مهرت 

منم این همه ساله اینجام تا حالا نشده بود کسی که نمیشناسمش بهم ابراز محبت کنه و برام تاپیک بزنه و برام اینقدر آرزوی خوب کنه

ممنونم از قلب بزرگ و زیبات خدا به اندازه وسعت قلبت بهتون سلامتی شادی و برکت بی انتها ببخشه و آرامش و حضور خدا همیشه در لحظه لحظه زندگیت باشه . 

عاقبت بخیر خوشبخت و سپید بخت و پر عشق باشی ❤️🌱🥰😍

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام بلفی جان

تاپیکت رو می‌خوندم واقعا ناراحت کننده بود بخصوص قسمت مسخره کردن ماشین پدرت یا کارای پدرت

باید یه نفر خیلی بی شخصیت باشه که ظاهرزندگی دیگران رو مسخره کنه وبعداز اینهمه سال هی تکرارش کنه

و متاسفانه نی نی سایت یه جو بدی که داره نفر اول با متنی که می‌نویسه موتور کشتی رو روشن می‌کنه بقیه هم سوار کشتی میشن!!!!!!

سلام بلفی جانتاپیکت رو می‌خوندم واقعا ناراحت کننده بود بخصوص قسمت مسخره کردن ماشین پدرت یا کارای پدر ...

سلام عزیزم 

اشکالی نداره اون دوستان هم شخصیتی مشابه دوست من دارن از صبح هم چندین تاپیک زدن و شروع کردن مسخره و توهین و تهمت 

اینجا نمونه کوچکی از جامعه است واقعا باید به حال جامعه حقیقی تاسف خورد با این همه انسان نما که در کنارشون زندگی می‌کنیم 

من اگر بیام کارهایی که پدرم برای من و در مقام همسر براز مادرم انجام میدادن اینجا بگم احتمالا خیلی ها از حسادت منفجر بشن چیزی که تو اون تاپیک مشخص شد ...

این مدل افراد دقیقا اینجا رو کردن محلی برای اینکه بیان پشت سر دیگران حرف بزنن و بقیه ندونسته قضاوت کنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من از اکثر کاربرای قدیمی حس خوبی میگیرم 

کاربریت مال  سالی هست که من ازدواج کردم 

از حرف کاربرای بچه سال اینجا دلخور نشو عزیزم اون هم کلاسیت خیلی کارش اشتباه بوده که بعد ۲۰ سال میاد اون رو به عنوان خاطره بد عنوان میکنه 

قطعا که برای تو جز بهترین خاطره عمرت بوده ما مسئول دل پر از کینه و سیاه دیگران نیستیم 

سلام عزیزم اشکالی نداره اون دوستان هم شخصیتی مشابه دوست من دارن از صبح هم چندین تاپیک زدن و شروع کرد ...

از سال ۹۷ اینجام بیشترررر کاربران رو میشناسم کاربرای قدیمی رو هم ازحفظم اخلاق ورفتاراشون رو

ولی متاسفانه بعضی از این کاربرای جدید اصلا افتضاح بددهن هستن فحاشی میکنن تاپیک های مزخرف پشت سرهم می‌زنن یه عده رو هم تگ میکنن به لودگی هم میخندن

بعضی ها اینجا بدونن خوشبختی بدشون میاد بفهمن پولداری بدشون میاد دوست دارن تحقیرت کنن بهت برچسب بزنن بارها دیدم که میگم 

با خیلی از کاربران اینجا من دهن به دهن نمیشن چون آرامشی که دارم رو باهیچی عوض نمیکنم 

بیشتر وقتها میام درمورد مسیله ای که برام پیش میاد نظر بقیه رو بدونم ولی هربار که اومدم فقط دیدم چندتا خانم باهم دعوا دارن تو همه تاپیکها هم حضور دارن با چوب چماق

من از اکثر کاربرای قدیمی حس خوبی میگیرم کاربریت مال سالی هست که من ازدواج کردم از حرف کاربرای بچه س ...

ممنونم شما لطف دارید 

باور کنید فکر نمیکردم کار زشت ایشون مورد تایید خیلی ها قرار بگیره 

چند تا کاربری به طور رندم باز کردم از کامنتهای مخالف دیدم همشون برعلیه دیگران تاپیک زدن و ...

ممنونم شما لطف دارید باور کنید فکر نمیکردم کار زشت ایشون مورد تایید خیلی ها قرار بگیره چند تا کاربری ...

بیخیال اونا عقده زیاد دارن و میان اینجا که خالیشون کنن

به قول یکی تو خوب باش نزار خوبا تموم شن 💜

از سال ۹۷ اینجام بیشترررر کاربران رو میشناسم کاربرای قدیمی رو هم ازحفظم اخلاق ورفتاراشون روولی متاسف ...

به نظرم موندن تو این محیط برای افرادی مثل من واقعا در شخصیتشون نباشه این همه توهین رو بخوان تحمل کنن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز