2777
2789
عنوان

دلم خیلی تنگه🥲

132 بازدید | 15 پست

من یه تینیجر ۱۶ سالم و یه نفرو دوست دارم همش میگفتم هورمونام ریخته بود بهم رو این پسره کراش زدم ولی الان تقریبا چهار سال میگذره و حسم هنوز ادامه داره:)) 

واقعاً نمی‌دونم باید چیکار کنم ولی دلم خیلی تنگه واسش فردا میبینمش دلم میخواد محکم بغلش کنم:)❤️‍🩹

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

منم مثل توام دقیقا . همین حس رو هم داشتم فک میکردم زودگزره ولی الان ۴ سال گزشته هییییچی فراموش نکردم تک تک‌روزارو یادمه، هعی هیچوقت قرار‌نیس عادی بشه فراموش بشه خیالت راحت تا همیشه درگیر میمونیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست گفتی هورمونات ریخته به هم

ولی چهار سااال چرا تموم نمیشه یجوری اذیتم می‌کنه دلم میخواست یا تموم میشد یا .......نمی‌دونم این حس دلتنگی زیادی اذیتم می‌کنه:)

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

کراش نوجونی🙄

بله متاسفانه 

خیلی بهش فک کردی تخیلاتی شدی عیب نداره همه اینجوری شدن یه زمانی ولی این چیزی که تو ذهنت هست با واقعیت زمین تا آسمون فرق داره اگه باهش چن روز توی دنیای واقعی وقت بگذرونی میفهمی خودت 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

عزیزم هنوزم نوجوانی و هنوزم هورمونهات فعاله چیزی تغییر نکرده

بعد بیست دوباره بهش نگاه کن میفهمی شبیه در خیارشوره

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

خیلی بهش فک کردی تخیلاتی شدی عیب نداره همه اینجوری شدن یه زمانی ولی این چیزی که تو ذهنت هست با واقعی ...

یعنی اگه باهاش وقت بگذرونیم دیگه دوسش ندارم ؟!

عزیزم هنوزم نوجوانی و هنوزم هورمونهات فعاله چیزی تغییر نکردهبعد بیست دوباره بهش نگاه کن میفهمی شبیه ...

وایی نباید میخندیدم 😂😂

حالا کوتاه بیا بعلش نکن این سن عاشق شدن نیست دختر

چشم

یعنی اگه باهاش وقت بگذرونیم دیگه دوسش ندارم ؟!

باهش وقتی وقت بگذرونی میبینی که اون آدم خیلی خاص و خفن و جذابی که تصور میکردی هست نیست یه آدم معمولی بوده همین 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

باهش وقتی وقت بگذرونی میبینی که اون آدم خیلی خاص و خفن و جذابی که تصور میکردی هست نیست یه آدم معمولی ...

اها مرسی

منم از ۱۳ تا ۱۷ یکیو میخواستم که اون بنده خدا نمیدونست و هی به خودم میگفتم به خاطر هورموناست اما الان فهمیدم عشق بوده

البته ۱۶ که شدم فهمیدم طرف یکی دیگع رو میخواد و من به هزار بدبختی تونستم فراموشش کنم دقیقا یک سال طول کشید

الانم رو کسایی کراش میزنم که شبیهش هستن:)))

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷