bira_p مدیر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7863 عنوان سممممم | مشاهده متن کامل بحث + 4581 بازدید | 353 پست از سمی ترین کارایی که کردین بگین...با هرچیزی دیگه ...حرف بزنین حوصلم سررفته..😶@ghormesabziiiii @زمستان_هستم @girl_lor @kiay @dokhi__mokhi 🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 1404/07/10 | 21:36 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101409 تا الان دیگه باید عادت میکردییییی میدونی چیش سخته که خودت ادم ان تایمی هستییی اگ مثل خودشون بودی اصل ... بله نفسعزیز دلم ازاین میسوزم ک اونا منو نرمال وعادی تلقی نمیکنن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101409 عه خداروشکر😂 🙏🌺 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
girl_lor عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 3370 بله نفسعزیز دلم ازاین میسوزم ک اونا منو نرمال وعادی تلقی نمیکنن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واییییی تروخداااا نگو🤣🤣🤣🤣 آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101409 واییییی تروخداااا نگو🤣🤣🤣🤣 ب خداخیلی سم هستنخداکنه با همچین طایفه ای اصلا برخوردنکنی تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
girl_lor عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 3370 ب خداخیلی سم هستنخداکنه با همچین طایفه ای اصلا برخوردنکنی پس چطور این همهههه سال کنارشونییی و تحملشون کردی😂 آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101409 پس چطور این همهههه سال کنارشونییی و تحملشون کردی😂 نکات مثبت هم زیاد دارنشوخن اهل خنده و فان وجوک هستن ک من عاشقشمبعد خاکی هستنبیان خونم نون وماستم بذارم جلوشون خداروشکر میکنن میخورن و ب روی آدم نمیارنمغرورنیستناین دوتاویژگی خیلی مثبت رو دارن تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14322 اینم باگی دیگر از نی نی سایته اهوم 😐 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
girl_lor عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 3370 نکات مثبت هم زیاد دارنشوخن اهل خنده و فان وجوک هستن ک من عاشقشمبعد خاکی هستنبیان خونم نون وماستم بذا ... خببببب ایناهمم واقعا خیلی پوئن های خوبین برابری میکنه دیگه نکات بدم خنثی میکنه 😂🤌🏻 آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14322 ما ک کراش نیسیم😂 نیستی ولی هستن برات😉 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101409 خببببب ایناهمم واقعا خیلی پوئن های خوبین برابری میکنه دیگه نکات بدم خنثی میکنه 😂🤌🏻 بله واقعا این دو ویژگی خیلی خووووب رو دارنولی بازم ویژگی های بدشون رو نمیپوشونه🤣😁🤧🤪 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀