2777
2789
عنوان

سممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 4581 بازدید | 353 پست
ای قلبمممم نههه😂

البته سم مفید.... که لازمه😐😇😃

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشه ازشو😂

ی باراون اوایل همسرم رفته بود پیش دوستاش گفت 3برمیگردم خونه

حالا 3شد3و5دقیقه دیدم نیومدرفتم از تو حیاط ی پاره آجر برداشتم 

زدم آکواریوم میلیونیش رو با خاک یکسان کردم

🤣🤣🤣🤣

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

@banuyegolllll‍ @kopmm‍ @لیلی_آگان‍

مامان. با بشه دعوت شده😐😂😂

@kopmm‍  بشم کجایی بیا مهمونی دعوت شدیم😇

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

سیلاممممممم سیسی 

🤣💔کار سمی فععععععککککک نکنم انجام داده باشم 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ی باراون اوایل همسرم رفته بود پیش دوستاش گفت 3برمیگردم خونهحالا 3شد3و5دقیقه دیدم نیومدرفتم از تو حیا ...

😐ادم شد حالا یا نه😂😂

کار سم زیاد کردم ولی از اونجایی که حافظم خیلی خرابه الان هیچکدومش یادم نمیاد خواهر😂😂😂😂

وااااای منم هی دارم فک میکنم....

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

😐ادم شد حالا یا نه😂😂

اصلا چیزی بهم نگفت

ولی تیکه شیشه هاشو با گریه جم کرد

تازه آدمم نشد ک بدترم شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤧

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

ی باراون اوایل همسرم رفته بود پیش دوستاش گفت 3برمیگردم خونهحالا 3شد3و5دقیقه دیدم نیومدرفتم از تو حیا ...

ایییییی🤣🤣🤣

خو سیسی آدم باید وقت شناس باشه 🤣

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱