2789
عنوان

مشکل مادرم

85 بازدید | 2 پست

اینکه نمیتونه از پس پدرم بر بیاد 

پدرم مثل بازیجه کرده مادرم رو تمام کار ها گردن اونه 

الان بیماری اعصاب گرفته 

من یه کار اشتباهی کردم درسته اشتباه بود ولی حسابی خودشو زد 

همش فکر میکنه مقصره ور حالی که بعضی عقایدشو رو ما خالی کرده به جای اینکه فکر کنه بتونه مستقل و راحت از پدرم زندگی کنه میاد با ما دعوا میکنه 

من نمیدونم چیکار کنم 

میخوام پوفق بسم و پولدار بعد بهش کمک کنم 

نمیدونم واقعا اصلا هر کار میکنم حس میکنم دارم آزارش میدم 

در حالی که پدرم اینطورش کرده

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))
مادرتون چندسالشه؟ شما چند سالته؟ تو کارای خونه یکم بهش کمک کن، مامانا گناه دارن مخصوصا اینکه مردشو ...

کمک میکنم ولی حس میکنم میخواد ۲۴ ساعت کمک کنم تا میشینم میگه کار کن چون وسواس تمیزی داره 

من ۲۳ اون ۴۸

میخوام بدونم مقصر خودش هست یا همیشه باید به حرفش گوش کنم حتی به غلط

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: