2777
2789
عنوان

ولی هیچکس 💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای حق گفتی 

من یه مدت مریض یودم نمیتونستم بیشتر از یک لیوان در طول روز آب بخورم کلا از آب و غذا همه چی افتاده بودم ولی واقععاا آب مهمترین چیزیه که ما بهش نیاز داریم 

حتی مهم تر از غذا 

آبمیوه هم نمیتونه جاشو پر کنه

الهم عجل لولیک الفرج

یعنی متوجه نشدی حرفم شوخی بود؟

چرا متوجه شدم گل😊

ولی خواستم منطقی جواب بدم که اگه کسی این تاپیک رو خوند و گفت چه چیز چرتی کامنت منو ببینه 😉

شما خودتو ناراحت نکن 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

چرا متوجه شدم گل😊ولی خواستم منطقی جواب بدم که اگه کسی این تاپیک رو خوند و گفت چه چیز چرتی کامنت منو ...

اگه میدونستم جنبه ندارید شرکت نمیکردم داخل تاپیکتون

لحن جملم هم مشخص بود فانه!

العمر،مایسوه،بدونك🩶.

بزرگترین نعمت خدا ابه

یا الله🍃🩵 یا محمد رسول الله یا فاطمه الزهرا یا حسن مجتبی یا ابا عبدالله الحسین✨ از خدا و ائمه متشکرم که همه جا کمکم کردن خدایا برای همه چیز شکرت مرسی 💫♥️

بزرگترین نعمت خدا ابه

یا الله🍃🩵 یا محمد رسول الله یا فاطمه الزهرا یا حسن مجتبی یا ابا عبدالله الحسین✨ از خدا و ائمه متشکرم که همه جا کمکم کردن خدایا برای همه چیز شکرت مرسی 💫♥️