2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اول بایستی فی.لتر شکن نصب کنی بعد اسنپ چت

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

استارتر برای اینکه بتونی از فیلترای عروسکی اسنپ چت استفاده کنی باید رو صفحه ی برنامه رو چند ثانیه فشار بدی.

وقتی انگشتتو نگخ داری بالای صفحه میزنه در حال سرچ البته به انگلیسی

اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
وای ب منم بگین گوشیم اندرویده اونجا ک میگه پسورد بزن هی یه مسیج قرمز میاد میگه نمیشه

از فيلتر شكن snap v pn استفاده كن 

از گوگل پلي دانلود كن 

با هر فيلتر شكني نميشه اسنپ رو راه انداخت 

بعد از اينكه v pn  رو نصب كردي سرورش رو بزار رو پرچم آمريكا 

بعد برو تو اسنپ كه كار ميكنه

استارتر شما هم همين كار رو كن 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
دارم ولی اون شکلکا ک رو عکس میان و نمیتونم بیارم 

وارد برنامه که شدی صورتتو بگیر جلوش تا اول چهرتو تشخیص بده. بعد انگشتتو چند ثانیه رو صفحه نگه دار

دارم ولی اون شکلکا ک رو عکس میان و نمیتونم بیارم 

اول فيلتر  شكني كه گفتم رو نصب كن 

بعد كه روشنش كردي 

بزار رو دوربين جلو انگشتت رو چند ثانيه رو صفحه فشار بده افكت ها ظاهر ميشه

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
وقتی فشار میدم اون دایره قرمز میشه 

گلم اونو که فشار بدی شروع میکنه به فیلم گرفتن.

شما هر جای صفحه مثلا وسطشو فشار بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز