2777
2789
عنوان

یعنی چی واقعا؟!!!!!!!!!!!!

321 بازدید | 19 پست

الان تو پیج یکی از بچه های اینستابودم که خیلی هم فالوورداره,البته بایدبگیم پیج کاری مادرش چون همش تبلیغه...کامنتاروکه میخوندم من به جای اینایی که کامنت گزاشتن خجالت میکشیدم وای باورم نمیشه طرف نوشته لطفا اداب معاشرت یادم بده,یا چکارمیکنی خوشبختی ,مانتوت رو ازکجاخریدی,مارک رژت چیه و خیلی سوالای چیپ دیگه,کی بچتو از پوشک میگیری تاکی شیر میدی شبا ساعت چند میخابین😨واقعا اینجور افراد نمیتونن خودشون تو بازار دنبتل لباس موردعلاقشون باشن و بپسندن یا خودشون واسه زندگیشون برنامه ریزی کنن؟

بیخیال

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی دوس داره یه حوری زندگی کنه.

من با هیچی مشکل ندارم تا زمانی که به جون و روح انسان ( منظورم احترامه) آسیب نرسه . 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
هر کسی دوس داره یه حوری زندگی کنه. من با هیچی مشکل ندارم تا زمانی که به جون و روح انسان ( منظورم اح ...

درسته ولی منظرمن اون کسایین که کامنت میزارن یعنی خودشون رباتن؟؟!! ابتدایی ترین کاراشونم میخوان از این پیجابپرسن

اه من انقدربدم مياد هميناخودشون ازطريق همين پيج يه عالمه پول به جيب ميزنن حالاسوال هيچي فقط اونايي كه قربون صدقشون ميرن😐

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️

حالا به این کار ندارم. ولی بعضی ادما یه سزی‌چیزارو بلد نیستن هیچ اشکالی هم ندارع 

این همه ویدیو و کانال اموزشی هست هیچ اشکالی تدازع چیزی رو که ندونن یاد بگیزن

She is everything I ever wanted.... 
هر کسی دوس داره یه حوری زندگی کنه. من با هیچی مشکل ندارم تا زمانی که به جون و روح انسان ( منظورم اح ...

اِ اینجام هستی که😁

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اینا اعتماد به نفسشون پایینه و همش دنبال اینن که بقیه چیکار میکنن😐

متنفرم از اینایی که با حرفاشون این ادما رو شاخ میکنن😒

😂←بــه والدین خود احترام بگذارید شاید که پدر و مادر واقعی شما باشند.            _امام جمعه استانبول😂😂😂😂😂