2777
2789
عنوان

کاردرمانی بچم

402 بازدید | 28 پست

سلام بچها خوبین ؛ دوستای قشنگم من پسرم میبردم یه جای کاردرمانی، کاردرمنگرش آقا هست با اینکه جونه ولی آدم صبوری بود ولی جلسه قبل بهش گفتم من بیمه پسرم درست کردم دیگه با بیمه برام حساب کنید یهو قاطی کرد شما با قبلی مگه با بیمه میومدیم. من هیچی نگفتم بهش گفتم از امروز میخوام با بیمه بیام بعد بچم بردم دستشویی اوردم پسرم اومد کفشش دربیاره کفشش افتاد رو استپ کف کاردرمانی اینا آقا دستش کشید سرش داد زد که چرا کفشت افتاد کف اتاق بعدم بهش گفت بیشعور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بهش پیام دادم سوالی ازش پرسیدم گفتم تو به پسرم گفتی بیشعور بعد که رفتم کارام انجام دادم دیدم پیام داده بچت از دستشویی اوده کفشش افتاده تو اتاق بهش چیزی گفتم باید ناراحت بشی

دیستروفی دوشن داره

خدا شفا بده 

چند وقتشه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من نشنیده ام اونجا به پسرم گفت بیشعور رفتم خونه دخترم گفت آقاهه به داداش گفت بیشعور

عزیزم برای چی میبریش کار درمانی چند وقتشه

چطور تونسته همچین رفتاری کنه تو ناراحت نباش بزار پای انسان نبودنش وگرنه ادم فقط باید تحمل داشته باشع عمه منم پسرش میبرد کار درمانی گفت یه جا یکی همینطور به تندی حرف زده انگار که دل من دوجا شده انگار قلبم ترکیده وقتی حرف میزد اشکاش نمیزاشت حرف بزنه اعصابم انقدر خراب شد گفتم تو ناراحت نباش اون اگر ادم بود همچین کاری نمیکرد تو که دلت یه این ظعیفی خودشون هم باید شرایط درک کنن گفت دیده من ناراحت شدم دارم گریه میکنم امده معذرت خواهی کرده

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه تو ۹ سالگی امیدوارم 😭

😭😭😭وای خدا هیچ کسو با بچه اش امتحان نکنه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘