2777
2789
عنوان

سکه خریدم

103 بازدید | 9 پست

۳۰۰سوتی خریدم۳۴۰۰😕

امیدوارم تااخر سال ضرر نکنم چون دارم پول جمع میکنم  برای یه کار خیلی مهم

پارسال۳۰۰سوتی این ماه۱۳۰۰بوده

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

همون ۳۰۰ سوت طلا میخریدی

طلا ۳۰۰سوت هم مگه گیر میاد؟

اجرت اینا داره و این که طلافروشی رو نمیشناسم ک طلا ابشدع بخرم

سکه مگه بده؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

طلا ۳۰۰سوت هم مگه گیر میاد؟اجرت اینا داره و این که طلافروشی رو نمیشناسم ک طلا ابشدع بخرمسکه مگه بده؟

من شنیدم پارسیان خیلی ازش کم میشه

من همیشه طلا ۵۰۰ سوتی و یک گرمی میخرم 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکانت مشترک ،من و خواهرم👩❤️👩

1000سوت چند الان؟ من موقع عقدم یه 1000سوت و 600سوت گیرم اومد با 2 تا انگشتر.. کاشکی بجای پول همون پارسیان 100سوتی هم گیرم اومده بود خیلی خوب میشد 

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

1000سوت چند الان؟ من موقع عقدم یه 1000سوت و 600سوت گیرم اومد با 2 تا انگشتر.. کاشکی بجای پول همون پا ...

۱۰۰سوت یه تومن ۶۰۰سوت حدود ۷میلیون

حدودی داخل سایت زده برا قیمت دقیق باید بری طلافروشی

سلام نه گلم

اگه با کد دعوت وارد بشی بهت طلا جایزه میده بزن تو گوگل میاره برات خودمم یه ساله دارمشون

۷سوت برا طلاین و ۵ سوت برای میلی گلد هدیه میده همون لحظم میتونید بفروشیدش بعدشم میتونی کد دعوت خودتو برا دوستات بفرستی که باز بت جایزه بده

این کد دعوت طلاین که ۷ سوت طلا میده:

WEMPMME

اینم کد دعوت میلی که ۵سوت طلا جایزه میده:

milli-go04p