2777
2789

واقعا احمق بودنو نفهمیدن بعضیا اعصاب آدمو خورد حتی اگه اون از خانوادت باشه مثلا خواهر همیشه منم منم میکنن

قضیه از این قراره من خواهر بزرگم با رفتارهای بچگانش اعصابمو بهم می‌ریزه اون حسابداری خونده خیلی ساله درسش تموم شده .متاهله سرکار هم از طریق رشتش اینا نرفته

من کوچیکه هستم تازه رفتم تو 24 سالگی

رشته حقوق دارم میخونم تا تو خونه میبینه من دارم درس میخونم لای کتابامو باز کردم یا تدریس گوش میدم فقط بلده آدمو تحقیر کنه هی منم اینو می‌دونم من فلانیو خبر دارم .تو اینجوری اونجوری . تدریس دارم گوش میدم تازه ثبت نام کردم واسه درسمه تدریس هم انلاینه استادش آنلاین درس میده برگشته بهم میگه اووو من اینا رو می‌دونم من اینا رو چند سال پیش دیدم . ازش میپرسم از کدوم دیدن حرف میزنی من خودم اینو تازه سه میلیون خریدم . تو از کجا دیدی ک من ندیدم در صورتی که سرش نمیشه این چیزا . بعد بحث رو عوض می‌کنه

خودش همیشه درساشو با تقلبی پاس در حد 14 15 پاس کرده این حتی به قسم میتونم بگم یدونه از کتابامو نمیتونه پاس کنه

اما من تا سه شب بیدار میمونم میخونم نمراتم از 19 پایین نیس . انگار همیشه بهش بر میخوره من حقوق دارم میخونم این رشته و کتابهای حقوقم انگار عین یه خار تو چشم خواهر منه  .

نمیفهمم واقعا این حجم از حسادت از چی منشأ میگیره

هر کیی مسیر خودشو داره عوض اینکه برام خوشحال باشی .داری برعکس توهین میکنی غیر مستقیم نمی‌دونی دیگه چ شکلی حسادت رو فریاد بزنی

واقعا نمی‌فهمم

بچه ها این رفتار و حرکات ها یعنی چی روشنم میکنید مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم بیشتر تلاش میکنم حرفای اونم به حساب نمیارم...انقدر تلاش میکنم تا موفق شم تا دوستام خوشحال شن ...

رو مخ بودناش اعصاب آدمو خورد می‌کنه آخه من که می‌دونم تو نمیدونی حالا علت این فشار چیه 

چیو میخوای ثابت کنی 

خب حالا یعنی شما جدی میگی اینو؟؟ منم اصلا  نزارم یعنی واسه خودم یا جوابشو بدم؟ فقط باشه بگم؟ 

رو مخ بودناش اعصاب آدمو خورد می‌کنه آخه من که می‌دونم تو نمیدونی حالا علت این فشار چیه چیو میخوای ثا ...

نه بابا چرا حوابشو بدی الکی انرژی و وقتتو حروم کنی😑

انرژیتو بذار رو خودت

درسته خواهرته ببخش اینو میگم ولی فک کنم حسودی میکنه شدید چون تورو بالاتر از خودش میبینه قصدشم شاید اینه با این حرفا ناامیدت کنه...

حیفه که توجه کنی بهش و تاثیر بذاره روت...

☔️⛈️🌈
دیدت چیه یعنی بخاطر چی اینجوری می‌کنه

منکه نمیشناسمش ، ولی اگر همینی باشه که میگی خیلی دلش میخواد خودشو بالا نشون بده و اکه ببینه کسی یه کاری بهتر از خودش انجام میده حسودیش میشه

منکه نمیشناسمش ، ولی اگر همینی باشه که میگی خیلی دلش میخواد خودشو بالا نشون بده و اکه ببینه کسی یه ک ...

من شخصا خودم ذات حسادت تو وجودم نیست حتی دیدم اون حالش از منم بهتره در کنار همسرش براش خوشحال میشم 

اما من مجردم ولی اون فقط با یه رشته من اینقدر در حسادته 

ازدواج رو خدا به خیر کنه . ی وقتایی با خودم میگم در خطاب به اون آخه دلت میاد من کوچیکم با من اینجوری رفتار میکنی

من شخصا خودم ذات حسادت تو وجودم نیست حتی دیدم اون حالش از منم بهتره در کنار همسرش براش خوشحال میشم ا ...

ولش کن ، هرکار کنی هرچی هم بگی نمیتونی یه ذره تغییرش بدی.

همون اهمیتی نده و نشون بده اهمیتی نمیدی کافیه