2777
2789
عنوان

اب سیب 😁😁😁

1078 بازدید | 10 پست

خانومای عزیز 

من کلی سیب رو دستمون مونده به درد اب گیری میخوره میخوام با دستگاه ابشو بگیرم 

با اب سیب میشه چه دسر یا نوشیدنی درست کرد؟ 

افکار تبدیل میشن به اجسام

نوشیدنی آب سسب

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😄😄😄تاپیک خودمو میبینم یاد تاپیک دستوالعمل شیر موز میفتم😂😂😂😂😂

خوبه که میدونی 😂❤️کیک پای سیبم خوبه ها

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
چیجوری🙈🙈🙈🙈🙈

بزرگ بزرگ قاچ بزن بریز تو مقداری اب بذار خوب بپزن و اگ شیرین نیس مقداری شکر بزن ک طبیعی باشه هسته سیب هم جدا کن هر سیب رو ب ۴ قسمت تیکه کن اب کمپوت هم در حد اینکه سیب رو نصف تا  دو سوم قابلمه رو بگیره

بزرگ بزرگ قاچ بزن بریز تو مقداری اب بذار خوب بپزن و اگ شیرین نیس مقداری شکر بزن ک طبیعی باشه هسته سی ...

فقط سیبا له نشن نرم ک شدن خاموش کن بذار خنک شه بعد نوش جان کنین

اوره میدونم😃😃😋😋😋😋 عزیزم میگی چجوری درست میشه که خوجمزه در بیاد

بلد نیستم والا😢😂

چیجوری🙈🙈🙈🙈🙈

سیبارو بزرگ بزرگ قاچ کن بریز تو قابلمه اب بریزتوش چند قاشق هم شکر+دوقاشق ابلیمو بذار بپزه.میتونی تو نت هم سرچ کنی مفصل تر توضیح داده😘😘😘😘😘

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏