2777
2789
عنوان

خانوما شما ب شوهراتون پول میدین❓❓

467 بازدید | 31 پست

شوهرم چند وقته بیکار شده .‌کارخونه اخراجش کرد ‌ ب خاطر مرخصی استعلاجی .‌چون کمرشو عمل کرد . منم کارت حقوقم دادم  دست شوهرم ک خرید کنه واسه خونه .  هر وقت هم بربم بیرون حتما میریم رستوران و کافه که من حساب میکنم . الان یک سال شده . منم انقدر درگیری فکری دارم برام مهم نیس ولی نمیزارم کسی بفهمه چون مسخره میکنن . کسی مث من هست!

اتفاقه دیگه پیش اومده

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی مخارج خونه کمک میکنم و تقریبا تمام خرج خودم و دخترم و نی نی توراهیم با خودمه ولی شوهرمم کار میکنه و کلی قسط و وام میده بیکار نیست

بنظرم شوهرتون دیگه باید دنبال کار بگدره این وضع که نمیشه تا آخر عمر

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی زناشویی همینه دیگه عزیزم.گاهی فدا کاری لازمه .الان ممکنه یه عده بگن نه نکن و فلان اونا درکی از زندگی مشترک ندارن فقط رفیق روز های خوبن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

من همچین چیزی بهش ازش جدامیشمهرکس هر برداشتی کنه مهم نیست

بیچاره شوهرت یعنی مریض هم نباید بشه؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

دوره عقدی؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

ببین اگه موقت باشه اوکیه و خوبم هست ولی مردا متاسفانه خیلی زود بد عادت میشن و دیگه نمیشه تغییرشون داد .شوهر دوستم چند سال پیش برشکسته شد دوستم شروع کرد به حمایت تا اقا کار دیگه راه بندازه و خودش رو جمع و جور کنه الان ۶ سال گذشته و شوهره هنوز سر کار نمیره و از پدرزن هم توقع حمایت مالی داره