2777
2789

واقعا احمق بودنو نفهمیدن بعضیا اعصاب آدمو خورد حتی اگه اون از خانوادت باشه مثلا خواهر همیشه منم منم میکنن 

قضیه از این قراره من خواهر بزرگم با رفتارهای بچگانش اعصابمو بهم می‌ریزه اون حسابداری خونده خیلی ساله درسش تموم شده .متاهله سرکار هم از طریق رشتش اینا نرفته 

من کوچیکه هستم تازه رفتم تو 24 سالگی 

رشته حقوق دارم میخونم تا تو خونه میبینه من دارم درس میخونم لای کتابامو باز کردم یا تدریس گوش میدم فقط بلده آدمو تحقیر کنه هی منم اینو می‌دونم من فلانیو خبر دارم .تو اینجوری اونجوری . تدریس دارم گوش میدم تازه ثبت نام کردم واسه درسمه تدریس هم انلاینه استادش آنلاین درس میده برگشته بهم میگه اووو من اینا رو می‌دونم من اینا رو چند سال پیش دیدم . ازش میپرسم از کدوم دیدن حرف میزنی من خودم اینو سه میلیون خریدم . تو از کجا دیدی ک من ندیدم . بعد بحث رو عوض می‌کنه 

خودش همیشه درساشو با تقلبی پاس در حد 14 15 پاس کرده این حتی به قسم میتونم بگم یدونه از کتابامو نمیتونه پاس کنه 

اما من تا سه شب بیدار میمونم میخونم نمراتم از 19 پایین نیس . انگار همیشه بهش بر میخوره من حقوق دارم میخونم این رشته و کتابهای حقوقم انگار عین یه خار تو چشم خواهر منه  . 

نمیفهمم واقعا این حجم از حسادت از چی منشأ میگیره 

هر کیی مسیر خودشو داره عوض اینکه برام خوشحال باشی .داری برعکس توهین میکنی غیر مستقیم نمی‌دونی دیگه چ شکلی حسادت رو فریاد بزنی 

واقعا نمی‌فهمم 

بچه ها این رفتار و حرکات ها یعنی چی روشنم میکنید مرسی