2777
2789
عنوان

چرا اینایی که

86 بازدید | 6 پست

خیلی پولدارن و ظاهر زندگی شون همه رو کشته معمولا یا افسرده ان یا بیماری روحی روانی دارن؟

نمی‌گم همه ولی خب هستن توشون

من جاشون بودم فقط عشق و حال میکردم وقتی برا‌ افسردگی نداشتم چرا از نعمت هاشون استفاده نمیکنن 

چون سلامت روان هم یک لاکچریه و اینا پول رسیدن به تراپی و روانشون رو دارن. مشکلات روانیشون پنهان باقی نمی مونه برعکس فقیر ها که خیلی غرق بدبختین که بخوان به این چیزا فکر کنن. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

مثل این میمونه به کسی که آسم داره بگی چرا تو طبیعیت از هوا استفاده نمیکنی این همه هوا...به خاطره اینکه که کسی که افسرده اس حالش اجازه نمیده عشق و حال کنه حالا هر چقدرم لوازم عشق و حال مهیا باشه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من.

بابام پولداره زندگی خوبی دارم خونه ای لوکسی دارم ولی همش افسرده ام استرس دارم 

بیماری خود ایمنی هم دارم 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

من.بابام پولداره زندگی خوبی دارم خونه ای لوکسی دارم ولی همش افسرده ام استرس دارم بیماری خود ایمنی هم ...

آخی عزیزم خوشی زده زیر دلت🥴😂 

منم به علت نداشتن این چیزایی که گفتی این مریضیارو دارم💔😂

خوب دلیل حال بدتون چیه؟ 

امید وارم هرچه زودتر خوب شید

که فقط برای سوختن ساخته شده‌ام‌که بسوزم و بسوزم و بسوزم...💔🚶🏽‍♂️

آخی عزیزم خوشی زده زیر دلت🥴😂 منم به علت نداشتن این چیزایی که گفتی این مریضیارو دارم💔😂خوب دلیل حا ...

واییی دقیقا🤣🤣🤣

من خودم نمیدونم 

لعنتی خدا هر چی مریضی داشت روی من خالی کرد خوب من چه گناهی کردم بعضی وقت ها به خودم میگم کاش به جای سوار شدن در شاستی در پراید سوار میشدم کاش به جای داشتن خونه به این بزرگی یه خونه که توش گم بشم کوچیک داشتم  اما جمع جور بخاطر اینها غصه میخورم افسرده ام هر جا دکتر رفتم اصلا فایده ای نداشت 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

واییی دقیقا🤣🤣🤣من خودم نمیدونم لعنتی خدا هر چی مریضی داشت روی من خالی کرد خوب من چه گناهی کردم بعض ...

هعععی خدا💔😂 موندم چیبگم واقعا هیچ حرفی ندارم... امید وارم هرچه زود تر حالتون خوب شه🤲🏼

که فقط برای سوختن ساخته شده‌ام‌که بسوزم و بسوزم و بسوزم...💔🚶🏽‍♂️

هعععی خدا💔😂 موندم چیبگم واقعا هیچ حرفی ندارم... امید وارم هرچه زود تر حالتون خوب شه🤲🏼

فدات شم عزیزدلم🎀