mobins_hri مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 65 عنوان بهم ریختن پریود بعد از اورژانسی 109 بازدید | 17 پست من مرداد بعد از پریودم اورژانسی مصرف کردمپریود شهریورم با پنج روز تاخیر بود و خونریزیم کمتر از همیشه بوداین ماهم سر موعد پریود شدم ولی خونریزیم کمه هنوز😩😩کی اثرات این قرص لعنتی از بین میره چه اشتباهی کردم خوردم 1404/07/10 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
little_general عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 4766 با اجازه استارتر :)بچها میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید پاک شه کارم راه بیوفته؟ لایک کنید براتون صلوات میفرستم.💖
0توت_فرنگی0 عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 1122 یه مدت میمونه حالا این قرص جز عوارض هیچی نداره کاربری دست دو نفر
میحانه عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 48 منم ضد بارداری خوردم الان قطعش کردم خونریزی سنگین درد پریود خیلی خستهه شدم غلط بکنم که قرص ضدبارداری و اورژانسی مصرف کنم
laosko عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 1384 یه مدت میمونه حالا این قرص جز عوارض هیچی نداره ببخشید نگرانم میشه جواب بدینمن یه مدت طولانی قرص برای تنبلی و منظم شدن پریودم میخوردمیه روز بعد از پریودم رابطه داشتم الان قرص اورژانسی بخورم بهم نمیریزه همه چی؟ اخه خیلی نگرانم چیزی هم نشده یعنی داخل چیزی نریخته.
laosko عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 1384 منم ضد بارداری خوردم الان قطعش کردم خونریزی سنگین درد پریود خیلی خستهه شدم غلط بکنم که قرص ضدبارداری ... ببخشید نگرانم میشه جواب بدینمن یه مدت طولانی قرص برای تنبلی و منظم شدن پریودم میخوردمیه روز بعد از پریودم رابطه داشتم الان قرص اورژانسی بخورم بهم نمیریزه همه چی؟ اخه خیلی نگرانم چیزی هم نشده یعنی داخل چیزی نریخته
laosko عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 1384 خیلی بده خیلی ببخشید نگرانم میشه جواب بدینمن یه مدت طولانی قرص برای تنبلی و منظم شدن پریودم میخوردمیه روز بعد از پریودم رابطه داشتم الان قرص اورژانسی بخورم بهم نمیریزه همه چی؟ اخه خیلی نگرانم اتفاقی نیوفتهچیزی هم نشده یعنی داخل چیزی نریخته
0توت_فرنگی0 عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 1122 ببخشید نگرانم میشه جواب بدینمن یه مدت طولانی قرص برای تنبلی و منظم شدن پریودم میخوردمیه روز بعد از پ ... اگه مطمئنی چیزی نیس نخور من یبار این قرص و خوردم کلا بهم ریختم حالت تهوع شدید پریودمم بگم 6 ماه اینا طول کشید درست شه کاربری دست دو نفر
نیلگون98 عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 1031 ببخشید نگرانم میشه جواب بدینمن یه مدت طولانی قرص برای تنبلی و منظم شدن پریودم میخوردمیه روز بعد از پ ... ای وای کاش نمیخوردی لامصب خیلی پریود بهم میریزه وقتی نریخته داخل چرا خوردی دوباره همون آش و همون کاسه میشه
میحانه عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 48 ببخشید نگرانم میشه جواب بدینمن یه مدت طولانی قرص برای تنبلی و منظم شدن پریودم میخوردمیه روز بعد از پ ... عزیزم من نمی دونم ولی سایت دکتر هست برو ازشون سوال بپرس بهت چندتا دکتر جواب می دن
laosko عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 1384 اگه مطمئنی چیزی نیس نخور من یبار این قرص و خوردم کلا بهم ریختم حالت تهوع شدید پریودمم بگم 6 ماه اینا ... اخه من مشکل تنبلی تخمدان داشتم مشکلم جدی تر بودهاگه قرص بخورم یه مدت کوتاه بهم میریزه بعد درست میشهمطمئنم اما خیلی استرس دارم چیکار کنم نمیدونم راهنماییم کن تروخدا😭
mobins_hri مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 65 منم ضد بارداری خوردم الان قطعش کردم خونریزی سنگین درد پریود خیلی خستهه شدم غلط بکنم که قرص ضدبارداری ... باید جلوگیری داشته باشیم که قرص نخوریمالبته ما داشتیمولی من بخاطر اینکه استرس داشتم خوردم اولین بار بود چه اشتباهی کردما به غلط کردن افتادم😂😂
mobins_hri مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 65 اگه مطمئنی چیزی نیس نخور من یبار این قرص و خوردم کلا بهم ریختم حالت تهوع شدید پریودمم بگم 6 ماه اینا ... وااای ینی تا شیش ماه طول میکشه؟خونریزیت کم شده بود یا تایمش بهم ریخته بود؟
mobins_hri مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 65 اخه من مشکل تنبلی تخمدان داشتم مشکلم جدی تر بودهاگه قرص بخورم یه مدت کوتاه بهم میریزه بعد درست میشهم ... اگه مطمعنی احتمال بارداری نیست و استرس الکی داریاشتباه منو نکن و قرص نخورولی اگه احتمال بارداری میدی بخور حتما که درگیر بارداری ناخواسته نشی ولی بعدش حتما برو دکتر شاید مکملی چیزی داد که از عوارضش کم کنه