2777
2789
عنوان

دهمیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 34 پست
همه میگن تجربی سخت تره ولی نظر من اینه که انسانی خیلی سخت تره چون حفظیاتم افتضاحع

بستگی داره فرد به فرد هرکی یک‌جایی قویه نمیشه تعمیم داد 

از بس فلسفه خوندم سرم درد میکنه تازه درس اولشم هستم هنوز خداااااا

جذاب سایتم😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که نه اتفاقا سر کلاس عشق میکنم😍شمام دهمی؟

درست گفتن بهت. من پشتم. ۲۰ سالمه. تجربی. آسون ترین پایه برای کنکور دهمه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

از الان جدی بخونی میتونی تک رقمی هم بشی تو کشور 

بخون حیفه کاش من الان برمیگشتم عقب 

خیلی از این فرصت استفاده کن 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

از الان جدی بخونی میتونی تک رقمی هم بشی تو کشور بخون حیفه کاش من الان برمیگشتم عقب خیلی از این فرصت ...

انشالله🥲💕

فقط چون ۳ ماه خیلی راحت بودم عادت نکردم هنوز به سختی😅

موفق خواهم شد

به به هم رشته ای🤌🥰

البته من یازدهمم..

از الان جدی بخون و پایه ای

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

به به هم رشته ای🤌🥰البته من یازدهمم..از الان جدی بخون و پایه ای

خوشبختم😅😍

ببخشید من هر دانش اموز تجربی میبینم میپرسم این سوالو ازش 😅😅

معدل دهم تون یادتون هست چند بود؟

موفق خواهم شد