2777
2789
عنوان

پسرر اراکی

111 بازدید | 13 پست

بچها اراکی ها چه اخلاقی دارن خصلتشون چیه؟ یه سریا میگن از اراکی ها باید فرار کرد علتش چیه

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جا خوب و بد داره

اما من از نامزد اراکیم جدا شدم چون به شدت خسیس و زبون نفهم بود

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

همه جا خوب و بد دارهاما من از نامزد اراکیم جدا شدم چون به شدت خسیس و زبون نفهم بود

میشه بیشتر از اخلاقش بگی

میشه بیشتر از اخلاقش بگی

خیلی خسیس بود، با اینکه عقد بودیم اما خیلی زورش میومد برام خزج کنه. یعنی جوری که یه بار رفتیم مغازه من یه بستنی خریدم اونم یه کیک. بعد من پول بستنی خودم و دادم، اون پول کیک خودشو🙁 با اینکه خیلی ازش سر بودم، همش ازم ایراد میگرفت، اعتماد به نفسم و از بین برده بود

دهن بین و بچه ننه هم بود. دیدم آینده ای باهاش ندارم، تو همون عقد جدا شدم...جدایی ازش بهترین تصمبم زندگیم بود

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

خیلی خسیس بود، با اینکه عقد بودیم اما خیلی زورش میومد برام خزج کنه. یعنی جوری که یه بار رفتیم مغازه ...

چقدر عجیب بود

چقدر عجیب بود

ولی اراکیها زنهای به شدت با سیاستی دارن...