2777
2789
عنوان

کمکککمککککککککک

61 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۲۰ سالمه و دوباره میخوام برا بار سوم کنکور بدم پدر و مادرم اصلا راضی نیستن هر رشته ای زدم فقط آزاد و شهریه پرداز بوده نمیخوام بیوفته کنار چند تا چصخول که فقط خودنمایی بلدن... واقعا آرزو دارم یه رشته خوب قبول شم

یکیتون یه طرفندی چیزی بگین اگه بلدین من راضیشون کنم😂😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان رشته ای که دوست داری نمیتونی آزادشو بیاری؟وضع مالیتون چطوره؟

وضع مالی مون که عالیه ولی دوست دارم رشته خوب بیارم رشته های پرستاری اینجور چیزارو میارم

وضع مالی مون که عالیه ولی دوست دارم رشته خوب بیارم رشته های پرستاری اینجور چیزارو میارم

پزشکی دوست داری عزیزم؟

پزشکی آزاد نمیاری؟

باید ببینی این یه سالی که پشت بودی رتبت بهتر شد نسبت به سال قبل یا نه؟

کلاس چی رفتی تو این یه سال؟

راه حلش اینه که گوشیتو بذاری کنار شب تا صبح جلو چشمشون درس بخونی ناخودآگاه وقتی ببینن تلاش شبانه روزی داری راضی میشن، الان با خودشون میگن این میخواد برای سال سوم هم همینجوری الکی دور خودش بچرخه، 

اینبار باید با عمل راضیشون کنی، با حرف دیگه فایده نداره

پزشکی دوست داری عزیزم؟پزشکی آزاد نمیاری؟باید ببینی این یه سالی که پشت بودی رتبت بهتر شد نسبت به سال ...

اره بهتر شد پزشکی خیلی دوست دارم کلاس همرو رفتم فیزیک شیمی ریاضی همش

اره بهتر شد پزشکی خیلی دوست دارم کلاس همرو رفتم فیزیک شیمی ریاضی همش

خب منطقی با پدر و مادرت صحبت کن بگو دوست داری پزشکی بخونی و همه تلاشتو امسال میکنی. بگو به خاطر یه سال زودتر رفتن به دانشگاه نمیخوای کل عمرت در حسرت رشته مورد علاقت باشی

خودتم باز درسایی که ضعیفی کلاس برو و سعیتو بکن انشالله رشته مورد علاقت قبول بشی