2821
2789
عنوان

عصابم خرد

141 بازدید | 11 پست

من از اینکه اطرافیان دارن خونه میخرن و من هنوز نتونستم عقب افتادم خیلی ناراحتم خواهرم میخواد خونه بخر تازه هنوز ازدواج نکرده دوستم داره میخره احساس میکنم از همه عقب افتادم تو اطرافیان این فکرها ولم نمیکنه با این شغل همسرم درآمدش بد نیست و همش هم داره کار میکنه اما حتی هنوز ماشین هم نتونستم بخریم مدام حسرت خواهرم میخورم که هم ماشین داره هم میخواد خونه بخر اول زندگی نمیره مستاجر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا نمیشه اجاره خونه و مغازه ...  نمیزاره

عزیزم میتونید خونه وام دار بگیرید و بجا اجاره قسط بدید من الان اینکارو میخوام انجام بدم پس اندازم انقده که میتونم یه خونه و بزرگ و شیک تو شهرمون اجاره کنم اما میخوام وام بگیرم و برم تو اپارتمان متراژ کوچیک اما بجاش مال خودم باشه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

امروزه تا وام نباشه نمیتونی صاحاب چیزی بشی مثلا تا ماشین قسطی نیاری نمیتونی ۳۰ تومن جمع کنی نقد بخری

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

شما هر چقد پس انداز دارید میزارید تو بانک مسکن بعداز شش ماه تا یه سال دو برابرش وام میدن که خونه بخرید .

یااینکه به فرض یه خونه دیدی ۱۰۰ ملیون شما ۳۰ تومن داری پولتو میدی و با سند خونه وام میگیری باقیشو میدی و هر ماه قسط 

اگه تو شهری هستید که ملک ارزونه خیلی خوبه اما ما تو شهری هستیم که ملک گرونه