2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 49 پست
😂😂😂فعلا که خوبم  بخور بابا هیچی نداره میگن بیخوابی و تپش قلب و اینا مال من که نداره  ...

همون میترسم اصل نباشه بخورم بزنم بمیرم یکی میگفت امفتامین توش داره باعث ایست قلبی میشه

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری
مرسی عزیزم اسم فروشگاهش چیه؟

اسم فروشگاه رو یادم نیست . ولی اگه بخوای فردا به مامانم میگم بره ببینه بهتون میگم . 

آخه مامانم اینا تو همون زینلیان میشینن.  نزدیک عطاریه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم فروشگاه رو یادم نیست . ولی اگه بخوای فردا به مامانم میگم بره ببینه بهتون میگم .  آخه مامان ...

خیلی محبت میکنی گلم...پس بیزحمت بگو لطف میکنه اگه شمارشم بگیره 

خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
همون میترسم اصل نباشه بخورم بزنم بمیرم یکی میگفت امفتامین توش داره باعث ایست قلبی میشه

من پرسیدم . اون آقا گفت تو تقلبی هاش ممکنه باشه . ولی اصلش نه 

برای همین میگم از آشنا بگییر 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
خیلی محبت میکنی گلم...پس بیزحمت بگو لطف میکنه اگه شمارشم بگیره 

باشه عزیزم فردا همین جا بهتون خبر میدم

من صد و پنجاه خریدم شصت تایشو بخاطر عید نوروز تخفیف خورده بود گفت وگرنه چهارصد هزارتومان ولی میترسم ...

اون اصل نیست من ازش ۲۰ تا دونه خریدم ۱۴۰ تومن شد 

۶۰ تاییش ۴۲۰ تومنه 

چقدر خوب داده قیمتشو .فامیل ما هم از ماهواره گرفته ولی حدود ۵۰۰ و خیلی راضی بود

گفت بخاطر عید نوروز اگه پول زود همین الان واریز کنید صد و پنجاه ولی اگه بدارید تحویل دم در چهارصد تومان پشت تلفن اینطوری گفت حتی بعد یکی گفت نخور منم حتی یه دونه هم نخوردم

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری

کسی در مورد متفورمین اطلاعاتی داره؟شنیدم با متفورمینم میشه وزن کم کرد

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

اينا همش شيشه داره كاهش وزن كاذبه يكم ول كنين چندبرابر اضافه مي كنين ب علاوه كلي مريضي در دراز مدت كبد و كليه داغون مي كنه توروخدا نخورين ب خودتون رحم كنين

نَگَم بَرآت اَز عَلآقَم بِه چِشآت×.×😌👁💓🌒