2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 49 پست
عزیزم میشه شماره فروشندشو بدی منم ازش بگیرم؟؟

من از ماهواره نگرفتم . از یه عطاری آشنا گرفتم . 

تهرانم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

واااای من میترسم ادیوسو اینا بخورم میگن ادم سکته قلبی میکنه و سرطان کبد می گیره !!!!!.دوست منم صد و ده کیلو بود .شده الان هفتاد کیلو خیلی خوب شده فک کنم از این قرصا خورده ولی میگفت فقط رژیم گرفته قرص کاهتده اشتها نخورده که خالی میبست .همین ادیوسو خورده یا رد اکتیل  

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای من میترسم ادیوسو اینا بخورم میگن ادم سکته قلبی میکنه و سرطان کبد می گیره !!!!!.دوست منم صد و ...

😂😂😂😂 نه بابا این حرفا چیه..همه استفاده کردن مشکلی هم پیش نیومده

خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
واااای من میترسم ادیوسو اینا بخورم میگن ادم سکته قلبی میکنه و سرطان کبد می گیره !!!!!.دوست منم صد و ...

یعنی من الان یک عدد سرطانی ویا سکته ای هستم ☺☺☺

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
عه چه خوب...منم یه جا پرسیدم گفتن حدود ۵۰۰ تومن ولی یکی از فامیلامون گرفته خیلی راضی بود..ببین عین ف ...

من صد و پنجاه خریدم شصت تایشو بخاطر عید نوروز تخفیف خورده بود گفت وگرنه چهارصد هزارتومان ولی میترسم بخورم میگن عوارض خیلی بدی داره

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری
یعنی من الان یک عدد سرطانی ویا سکته ای هستم ☺☺☺

اونایی که پنج شیش ماه میخورن نه یه هفته یه ماه .بگیر نگیر میگن داره .من بخاطر همین چیزا نخریدم 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
ادیوس خوردی خوبی من خریدم میترسم بخورم میگن عوارض های خیلی بدی داره

منم میترسم 

منم تهرانم گلم.شمارشو بدی آدرسشو میگیرم میرم ازش میخرم

والا شمارشو ندارم . ولی آدرسش 

ستارخان . خیابان شادمهر.  نرسیده به زینلیان هست . تو همون خیابون شادمهر هست یه مغازه ی بزرگ داره

ادیوس خوردی خوبی من خریدم میترسم بخورم میگن عوارض های خیلی بدی داره

😂😂😂فعلا که خوبم 

بخور بابا هیچی نداره میگن بیخوابی و تپش قلب و اینا مال من که نداره 

البته من از آشنا گرفتم اصله 

اونایی که پنج شیش ماه میخورن نه یه هفته یه ماه .بگیر نگیر میگن داره .من بخاطر همین چیزا نخریدم 

تقلبیش شاید ولی اصلش باشه نه 

چیزی نمیشه 

من خودم یکی تا قرص لاغری استفاده نکنم لاغر بشو نیستم