2777
2789
عنوان

مادرم هی میگه به بچت زیاد رو نده

125 بازدید | 15 پست

مثلا اینکه   همیشه غذای مورد علاقش رو نپز یا اینکه زیادی بهش بها نده و به چیزهای که علاقه داره  زیاد توجه نکن یا زیادش  هواشو ن اشته باش اینو همیشه میگه  میگه پرو میشه

اخه بچم دو سال و نیمشه  هر غذای نمیخوره مجبورم غذای که دوس داره رو درست کنم در غیر این صورت  لب به غذا نمیزنه بعد نمیخام عین خودم حصرت همه چی به دلم بمون  وزیاد بش محبت میکنم  چون نمیخام دخترم عین من کمبود محبت داشته باشه  سعی میکنم همیشه خوشحالش کنم   در کل بچم فقد منو داره باباش یا سرکاره شهر دیگه یا کلا بی حوصله دلم براش میسوزه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باید تنظیم کنی 

در هر کاری افراط و تفریط خوب نیست 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

مامانت منظورشو بد رسونده گلم محبت کن اما همیشع گوش ب حرف بچه باشی درست نیست الان کوچیکه اما بعدها باید متوجه بشه هرچیزی مادرش میپزه بخوره اخ و پیف نکنه تاحدودی و همیشه همه چی هم تا اراده کنه در دسترس نیست

به حرف دل خودت گوش بده نه حرف دهن بقیه

چیزی که دوست دارم  به بچم برسم ومحبت کنم نمیخام  کمبود محبت داشته باشه من بدجور کمبود محبت دارم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

همه کار بکن ولی وابسته اش نکن 

جوری تربیتش نکن فکر کنه قراره همیشه همونی بشه که اون میخواد چون آسیب میبینه

من آسیب دیدم چون همیشه باید همونی میشد که میخواستم و بعدش تو یه موضوع بزرگ اون چیزی که میخواستم نشد میدونی آسیب بزرگی میبینه

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

با حرفاش موافقم ولی نه دراین سن.

اخه الان بچه هیچی حالش نیس حتا حرف زدنش هم کامل نشده

همه کار بکن ولی وابسته اش نکن جوری تربیتش نکن فکر کنه قراره همیشه همونی بشه که اون میخواد چون آسیب م ...

بنده خدا بچم چیزی خواسی نخواست ولی هر روز دوس داره ماهی بخوره و عین بقیه بچه ها اسباب بازی اینا دوس داره

بنده خدا بچم چیزی خواسی نخواست ولی هر روز دوس داره ماهی بخوره و عین بقیه بچه ها اسباب بازی اینا دوس ...

آخه اون هنوز کوچکه باید بهش توجه بشه اصلازازش هیچی دریغ نکن

منظورم برای دوران ۷_۶ سالگی به بعدش است

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥