2777
2789

ولی تو صداتم نباید در بیاد

میگن بیخیال باش اگه میخای زندگی کنی خودتو بزن ب در بیخیالی اخه مگه میشه 

متنفرم اول از همه ی مردای هول و بی معرفت بعدش از همه ی زنا و دخترایی ک میدونن طرف متاهل ولی بازم میرن تو رابطه 

من شکستم نابود شدم چیزی ازم نمونده دیگه 

فقط نفس میکشم ک روزا بگذرن زندگی طی بشه 

نگید جداشو چون شرایطشو ندارم 

همه کاری هم کردم درست بشه نشد چون ذاتش از اول این بود

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی عوض داره گله نداره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بچه داری

اره

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

باهات چقدر اوکیه؟و ارتباط داره و چقدر راضی ت میکنه

وا این چ سوالیه

اولا که طلاق دوما تو هم جوری وانمود کن که یکارایی میکنی

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

خدا لعنتشون کنهچله آیت الله حق شناس بردار

ک چی بشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز