2777
2789

جوون

چندسال باید خوند نکته خاصی داره و اینکه معدل چند خوبه

میگن اینجا خلبان زن نیس راسته؟که اصلا قبول نمیکنن و واسه زنا همچین رشته ای نیس حقیقته؟

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جوونچندسال باید خوند نکته خاصی داره و اینکه معدل چند خوبهمیگن اینجا خلبان زن نیس راسته؟که اصلا قبول ...

دو الی سه سال بالای ۱۹ نه خیلیییییی زیاد خلبان زن هست خانم جهانداری، شمس، کریمی، باغبانی، فلاحی و...... 

نه شایعه ست حتی هنرستان هوانوردی دخترونه هم داریم که خلبانی تدریس میکنن

دو تا چهار سال بغیر از دوران هنرستان هوانوردی که دلبخواهیه از همه ی رشته ها میشه

من تا کلاس هشتم خوندم بعد ازدواج کردم نشد ادامه بدم به نظرت الان شروع کنم تا چندسال دیگه باید بخونم رشته خاصی نداره؟ 

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍
معدل باید چند باشه؟

برای نهم اگه میخواید برید هنرستان هوانوردی بالای ۱۹ و دانشگاه نیست و اموزشگاه که کنکور نداره شرط معدله بعضی جاها ۱۶ هم قبوله اما اموزشگاه های بهتر بالای ۱۹

چندین تا مدرک دارم

مدرک های هوانوردی؟ 

چطوری گرفتین؟آخه میگین هنوز دوازدهمی

ببخشید زیاد سوال میپرسما برام جالبه رشته تون😂🫠

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊