2777
2789
عنوان

فینال عشق ابدی

144 بازدید | 13 پست

من تا قسمت سی و خرده ای دیدم ،دیگه ترک کردم و ندیدم بعد دیشب آخر فینال رو دیدم که علی و زهرا بردن ،حس کردم نه تنها رابطه شون فیکه بلکه از هم چندششون هم میشه ،حداقل اون طناز خوب نقش بازی می کرد

مادر دو فرشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدوم از اون رابطه ها واقعی نبود ولی به نظرم حق امیر حسینو سودا بود خیلی ادم بالغی بودن ودرسای زیادی تو رابطه به خیلیا دادن شاید امیر تاکسیک بود ولی خیلی عالی نقششونو بازی کردن 

هیچ کدوم از اون رابطه ها واقعی نبود ولی به نظرم حق امیر حسینو سودا بود خیلی ادم بالغی بودن ودرسای زی ...

رابطه اونا هم فیک بود چون بعد برنامه سریع کات کردن

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

هیچ کدوم از اون رابطه ها واقعی نبود ولی به نظرم حق امیر حسینو سودا بود خیلی ادم بالغی بودن ودرسای زی ...

عجب سودا بعد اون برنانه با مهرااد رفت تو رابطه الان با اونم کات کرده تو همین چند ماه واقعی شو بخوای بگی حق ترانه مهبد بود هنوزم با همن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
عجب سودا بعد اون برنانه با مهرااد رفت تو رابطه الان با اونم کات کرده تو همین چند ماه واقعی شو بخوای ...

باوو درست نوشتم که گفتم رابطه همشون واقعی نبود ولی این دوتا از همشون بیشتر نقششونو خوب بازی کردن و رابطه درستو نشون دادن

نوش جونش کفتارا میکردن که اصلا هیجی دیگه فکر کن یکی خیانت کرده وسط برنامه یکی اصلا پارتنر هم نبوده باز مهبد بیشتر حقش بود ببره 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*