2821
2789
عنوان

ایا طبیعیه

134 بازدید | 20 پست

مامانم از صبح ساعت 10 11 با دوستاش هرروز میره بیرون تا عصر مثلا 5 6 میاد خونه هول هولکی یه شام میزاره زندگی ما همینه حرفی هم میزنم میگه دوست دارم بقیه زنا بدترن همه میرن بیرون میگم این چه وضع زندگیه 

مادرای شما هم همینن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما خوشت میاد مادذت هرروز صبح از زندگیش بزنه تا عصر پس رسیدگی به خونه چی میشه

فک نمیکنه مادری موظف باشه حتما به خونه برسه 

ما هیچوقت همه کارارو گردن مامانم نمیندازیم

جارو با یکی

کار بیرون با یکی...

ظرف شستن با یکی ....

لباسارو مرتب کردن با یکی 

غذا درست کردن هم اکثرا با مامانمه 

که من راضیم بره واسه خودش خوش بگذرونه بمونه خونه ک خونه ک دلش بگیره افسردگی بگیره ک چی

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

فک نمیکنه مادری موظف باشه حتما به خونه برسه ما هیچوقت همه کارارو گردن مامانم نمیندازیمجارو با یکیکار ...

اهان پس تو موقعیتش نیستی فقط شعار میدی اوکی ایشالا ایمی که میگم سرت بیاد بفهمی

فک نمیکنه مادری موظف باشه حتما به خونه برسه ما هیچوقت همه کارارو گردن مامانم نمیندازیمجارو با یکیکار ...

یا شایدم خیلی کم سنی که انقدر رویایی فکر میکنی امیدوارم زودتر به بلوغ فکری برسی و دست از شعار دادن برداری

اهان پس تو موقعیتش نیستی فقط شعار میدی اوکی ایشالا ایمی که میگم سرت بیاد بفهمی

هیچوقت تو زندگیت کسیو نفرین نکن سرت میاد بدترش طبق تجربیات دیگران میگم اینو🫶

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

یا شایدم خیلی کم سنی که انقدر رویایی فکر میکنی امیدوارم زودتر به بلوغ فکری برسی و دست از شعار دادن ب ...

کاش یکم شعور داشتید و حرفای منو متوجه میشدی بعد میومدی حرف از بزرگ شدنو بلوغ فکری میزدی

الان مثل این میمونه که مگس از بهداشت حرف بزنه😂🪰

کاش یکم شعور داشتید و حرفای منو متوجه میشدی بعد میومدی حرف از بزرگ شدنو بلوغ فکری میزدیالان مثل این ...

وای خدا یعنی امان از این تینیجرای دهه هشتادی که فکر میکنن عقل کلن 

هیچوقت تو زندگیت کسیو نفرین نکن سرت میاد بدترش طبق تجربیات دیگران میگم اینو🫶

عههه اگه خوبه چرا برای خودت بده؟ حالا شد نفرین؟ تا یه ساعت پیش میگفتی که مشکلی نداره ؟😂

2824
2823
2791
2779
2792