2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

103 بازدید | 5 پست

من و یه آقایی همشهری هستیم و هردو کارمند

قرار بود امسال من انتقالی بگیرم و برگردم شهر خودم ولی نشد و امسال ام موندنی شدیم

ما رابطمونو تازه شروع کردیم و خیلی هم جدی هستیم

من وقتی انتقالیم اوکی نشد واقعا چون رابطه لانگ میشد گفتم نمیخوام ادامه بدم ولی اون گفت هندل میکنیم ک هر دو یا نهایتا ۳ هفته یکیمون مرخصی بگیره و همو ببینیم تا سال بعد ک بتونم انتقالی بگیرم

فاصلمونم۶.۷ ساعته

به نظرتون شدنیه؟ البته ک نسخه ای برای همه وجود نداره و بشتگی به دو طرف داره

ولی میخوام بدونم تجربه ای این چنین مشابه دارین؟ یا ب نظرتون همین اول تمومش کنم؟

رابطه لانگ واقعااااااا سخته جون ب لبت میکنه ولی اگه راه حل دارین یراش عشقت و قربانی نکن

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مخالفم و همچین رابطه ای رو قبول ندارم

یعنی با وجود اینکه هر دوسه هفته همو ببینیم هم سخت میشه؟ قصدمون ازدواجه کم سنم نیستیم بگیم فقط هیجانه ولی دارم سبک سنگین میکنم چون اوایله

یعنی با وجود اینکه هر دوسه هفته همو ببینیم هم سخت میشه؟ قصدمون ازدواجه کم سنم نیستیم بگیم فقط هیجانه ...

من آقا هستم یه چیزی رو میدونم فقط رابطه هایی که حضوری هست و همو میبینن و میشناسن و ... به مشکل میخورن حالا حساب کن رابطه مثل شما با فاصله ... من باشم وارد همچین رابطه ای نمیشم چه برسه بخوام ادامه بدم 

من تجربه نزدیک به این نداشتم ولی پارتنرم همش سر کاره و خیلی هم رو کم می‌بینیم در حد ماهی، دو ماهی یکبار. بنظرم بدرد نمیخوره. شناخت درستی پیدا نکردم. ازم هم که میخواد بریم مرحله بعدی مخالفت میکنم