2777
2789
عنوان

میگه غذای اونجا گرونه چی باید بگم

3293 بازدید | 117 پست

حدودا هفت ماهه با هم هستیم 

اوایل ک می‌رفتیم بیرون می‌رفتیم کافه ای که به خونه ی ما نزدیک بود به خاطر محدودیت هایی که من داشتم. الان خانواده ها خبر دارن و با این حالت ما میتونیم با ماشینش بریم بیرون یا حتی بریم پیک نیک. 

بار اولی که باهاش رفتم با ماشین بیرون رفتیم یه کافه رستوران و اونجا غذا خوردیم و چند بار گفتم که چقدر فضای اینجا قشنگه و اونم می‌دونه از اونجا خوشم اومده. حدودا دو بار رفتیم و بعد قرار ها حالت پیک نیک پیدا کرد و همش می‌رفتیم بیرون و غذامون رو بیرون می‌خوردیم. 

اخیرا مچش رو گرفتم که عکس یه زن اینستاگرامی که هیکل آنچنانی داشت لایک کرده و من خیلی ناراحت شدم. 

و دوباره با هم رفتیم بیرون و من ازش خواستم دفعه بعدی که رفتیم بیرون بریم اون رستوران و از یه چیزی هم خوشم میومد قرار شد که اونو برام بخره كه از دلم در بیاد. الان دیروز قسم خدا و پیغمبر که رفتم اون چیز رو برات بخرم تموم کرده بودن. الان هم میگه غذای اون رستوران گرونه اگه بریم فقط شیر موز اینا بخوریم ‌ غذا از یه جا دیگه بخریم بخوریم. . من خیلی ناراحت شدم. حس میکنم اون ذوق اوایل رو نداره که خوشحالم کنه. 

نظر شما چیه ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید پول نداره خب 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

اگه همیشه اینطوری نیس این سریو کوتاه بیا

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ناراحتیت بی مورده براچی انقدر توقع داری 

مگه تواین مملکت زندگی نمیکنی؟ خبراز جیب مردم نداری؟

اگه خیلی دوس داری اونجا بری برو اونم مهمونش کن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ناراحتیت بی مورده براچی انقدر توقع داری مگه تواین مملکت زندگی نمیکنی؟ خبراز جیب مردم نداری؟اگه خیلی ...

چرا من اونو مهمون کنم ؟ مرد رابطه اونه. من حوصله این مسخره بازیا که خرج مرد کنم ندارم 

صندوق دار هست ماهی حدودا ۱۷ میگیره

خب شاید داره جایی سرمایه گذاری می‌کنه پولشو، شاید میخواد کاری کنه باهاش 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))