2777
2789

سلام عزیزم پیشنهادمیکنم مبلغ واریزنکنین چون فیکه و یچیز بدردنخوربهتون میدن  من خودمم باهمسرم مشکل داشتم سرقضیه حضانت بچم که مجبور شدم پیج شوهرمو هک کنم تاثابت کنم خیانت میکنه که اینطوریم شد حیلی گشتم به خیلیاهم پول دادم ولی کارمو نتونسن انجام بدن . اخرسردوستم یکی رومعرفی کردبود ولی خب شهرستان بود بازاعتمادکردم گفم دیگ اخریش هرچی میخادبشع اززندگیم که بهترنیست که خداروشکر کارم رو راه انداخت. حالا  نمیدونم کمکت کنه یانه اگ قصدت چیزبدی نباشه شایدکمکت کنه  حالا باز شمارشوبرات میزارم خودت میتونی بپرسی ازش  فکرکنم تو واتساپ  اینا فعال میشه   من خودم که دگ استفاده نمیکنم واتساپ فقط گاهی میام اینجااا

09233578818

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هکر میخامممم

سلام عزیزم. اگ واقعامشکلی پیش اومده که این شکلی درست میشه  وسراذیت کردن بقیه نمیخای اینکاروکنی  چون خودمم نتیجه  گرفم شمارش رو برات میزارم چون حودم قبلاخیلی سختی کشیدم حیلی پول دادم بلاکم کردن دیگ نمیخام واس کسی تکراربشه  09233578818

سلام عزیزم پیشنهادمیکنم مبلغ واریزنکنین چون فیکه و یچیز بدردنخوربهتون میدن من خودمم باهمسرم مشکل دا ...

شما تو یه تاپیک نوشتید خودت انجام میدی اینجا هم اینجوری نوشتی این سایت زیر مجموعه فتاس نشونت میدن ...............

.