2777
2789
عنوان

آشتی دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست
از هر دری بگی وارد شدم ولی خب نخواست دیگه نمیتونم برم به خانوادش بگم که شما پیشقدم بشین اخه اونام ب ...

بابا تو چرا خودتو انداختی وسط خب میبینی ک لج کرده ولش کن نترس تا اخر عمر اینطوری نمیکنه ی مدت لج کرده تو اصلارابطه  خودتو با شوهرت بد نکن تا همین جاش بسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا تو چرا خودتو انداختی وسط خب میبینی ک لج کرده ولش کن نترس تا اخر عمر اینطوری نمیکنه ی مدت لج کرد ...

من که تا الان سکوت کردم هیچی نگفتم فقط هر ازگاهی با شوهرم صحبت میکردم که اره بلخره پدرت هست و تو کوتاه بیا عیبی نداره ثواب میکنی ولی خب فایده نداشت

Dance me to the end of Love...
من که تا الان سکوت کردم هیچی نگفتم فقط هر ازگاهی با شوهرم صحبت میکردم که اره بلخره پدرت هست و تو کوت ...

خب همینقدر خوبه هم شوهرت میفهمه ک تو خوشحال نیستی هم رابطه خودتو خراب نمیکنی

خب همینقدر خوبه هم شوهرت میفهمه ک تو خوشحال نیستی هم رابطه خودتو خراب نمیکنی

ولی عذاب وجدان دارم که کاش روز پدر یا مادر یه جوری اشتی شون میدادم

اما خب میدونی از بس تلاش کرده بودم و فایده ندیده بودم که نا امید بودم

Dance me to the end of Love...
حدود هشت نه ماهی میشه

خب همونه بعدا میگی کاش حتی اونم نمیگفتم ولی نصیحت دوستانه خودتو درگیر نکن تو وظیفتو انجام دادی چندبار گفتی .بیشتر ازاین خودت خراب میشی تجربه دارم ک میگم

شوهرمنم حدود ۵ ماه با خانوادش قهر بود چند بار بهش  گفتم بره آشتی شون  چون از دور و نزدیک میشنیدم که زنش بهش نمیگه واز این حرفا  

ولی شوهرم قبول نکرد حتی عموشم  اومد ونرفت  

چند روز مونده به عیدبهش گفتم داره سال جدید میاد کینه ها رو بریز دور بخاطر آرامش خودمون  

قبول کرد ورفتیم  نیم ساعت بودیم واومدیم روز اول عید هم  رفتیم  ولی تا حالا عید دیدنی مون نیومدن

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
جالب اینه بهم گفتن عیبی نداره بذا بد بشه باهات

پس بدون اصن لیاقت ندارن ک بخوای رابططتو باشوهرت بخاطره اونا خراب‌کنی انقد فهم ندارن کداگه اینکارم بکنی قدرکارتو بدونن مطمین باش اگرم اینکاروکنی بعدش صوهرت باهات خوب باشه میرن ازتو پیش شوهرت بدمیگن اونوقت بده تو میشی اون وسط

خدایا شکرت تنهام نزار