2777
2789
عنوان

آشتی دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست
خب میگفتی یعنی چی من خودمو این وسط خراب کنم پیش شوهرم بد کنم 

چی بگم والا

یعنی دارم این وسط قل میخورم

من شوهرمو خیلی قبول دارم ولی دوست دارمم اشتی کنن از طرفی هم هر کار کردم نشد ک نشد

دیگه چیکار کنم

Dance me to the end of Love...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به نظرم راه حل  چرتی است! نباید در تنگنا بذاریدش، اگر ناراحتش کردن، باید عذر خواهی کنن ازش، به نظرم خودتان را قاطی دعواشون نکنید، فقط مطرح کنید یه بار، بعد دیگه کاری به کار او و اختلافات خونوادش نداشته باشید

جالب اینه بهم گفتن عیبی نداره بذا بد بشه باهات

ایشون میخواد برنامه خودشو پیش ببره قصدشم خیره اما این راهش نیست 

یک عمر قبل از اومدن شما پسر این خانواده بوده همو خوب میشناسن واسطه نیاز ندارن اگه بخوان اشتی کنن

حال متکلم از کلامش پیداست
چی بگم والا یعنی دارم این وسط قل میخورم من شوهرمو خیلی قبول دارم ولی دوست دارمم اشتی کنن از طرفی ه ...

هیچی دختر خوب یعنی خودت نمیدونی تو وطیفتو انجام دادی گفتی حالا نمیخواد زورش نکن خودتو ازچشم شوهرت ننداز اونا فردا اشتی میکنن این وسط تو خودتو خراب میکنی کسی هم خوبی تو نمیفهمع .عجب ادمی بود اون طرف یعنی چی تو باشوهرت دعوا کن.هر وقت هم اون طرف گفت چیشد تو الکی بگو من دعوا کردم دیگه قبول نمیکنه 

ایشون میخواد برنامه خودشو پیش ببره قصدشم خیره اما این راهش نیست  یک عمر قبل از اومدن شما پسر ا ...

من تازه عروسشون هم هستم

واقعا میترسم  کاری کنم و طرفین ناراحت شن

چون خب خیلی چیزا رو هم نمیدونم‌طبیعتا

هیچی دختر خوب یعنی خودت نمیدونی تو وطیفتو انجام دادی گفتی حالا نمیخواد زورش نکن خودتو ازچشم شوهرت نن ...

از هر دری بگی وارد شدم ولی خب نخواست دیگه

نمیتونم برم به خانوادش بگم که شما پیشقدم بشین اخه اونام بزرگترن این کارو نمیکنن