2777
2789
عنوان

به نظرتون از بانکت طلا بخرم

1584 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من حدود یک گرم و نیم طلای آب شده از اپلیکیشن میلی خریدم حالا بعضیا بهم میگن ممکنه پولتو بخوره و اگه خورد دستت به جایی نمی‌رسه چون شرکت خصوصیه به نظرتون از بانکت که زیر نظر بانک قرض الحسنه مهر ایران هست بگیرم معتبره یا اونم امکان کلاه برداری هست چیکارکنم می‌خوام طلای آب شده بگیرم چون کارمزدش از همه طلاها کمتره نمیدونم چیکارکنم از طرفی ترس از دست دادن پولمم دارم 

مگه چقدر میشه؟ ۱۶ یا ۱۷ میشه دیگه، ترس نداره که بخر

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کجا بخرم که صد در صد معتبر باشه کودوم اپلیکیشن ؟ بانکت خوبه!؟

والا تا حالا خرید نکردم، کلا اگه اتفاقی افتاد که هیچ جا امن نیست جز زیر بالشتت

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.