2821
2789
عنوان

گزارش

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 25 پست
وقتِ رفتن و فرار کردنه

تعلیقمون هم نمیکنن.حس گروگان بهم دست داده😅

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تعلیقمون هم نمیکنن.حس گروگان بهم دست داده😅

صدتا تاپیک جنسی بزنی تعلیقت نمیکنن از یه تهدید دلت شکست؟ 

از وقتی نینی یارا عوض شدن هم اقایون مزاحم زیاد شدن هم تعلیقا مدتی شده باز برمیگردن..

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
صدتا تاپیک جنسی بزنی تعلیقت نمیکنن از یه تهدید دلت شکست؟ از وقتی نینی یارا عوض شدن هم اقایون مزاحم ز ...

قبلاً نی نی یار هر کاربر مردی مزاحمت ایجاد میکرد خشتکشو میکشید سرش الان از بس رو دادن جرات نمیکنی به آقایون چیزی بگی.دیروز یکی تاپیک زده خانم ها چرا این همه غلط املایی دارین😡

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

قبلاً نی نی یار هر کاربر مردی مزاحمت ایجاد میکرد خشتکشو میکشید سرش الان از بس رو دادن جرات نمیکنی به ...

دقیقا..

یچیزی که بهشون میگی میگن ما کاریتون نداریم فلان 

بعضی خانوماهم که بدتر از اونا طرفداری میکنن که تو درخواستشونو قبول نکن یا چیکارشون دارید

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
دقیقا..یچیزی که بهشون میگی میگن ما کاریتون نداریم فلان بعضی خانوماهم که بدتر از اونا طرفداری میکنن ک ...

اقایونی که با اکانت واقعی میان و کاری به کسی ندارن که مشکلی ندارن  اونایی که با اکانت خانم میان همه غلطی میکنن بدترن 

سایت عمومیه دیگه  چیزی برای اظهار هویت نداره که فقط خانم ها بتونن عضو بشن کاربر خاموش و مهمانم خب زیاد داره یجوراییم پر بازدید ترین سایت ایرانه خب مسلما همه قشری میان نی نی سایت دیگه مثل قدیم نیست کاربرا واقعا باید مراقب باشن