2777
2789
عنوان

دانش آموز بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 4416 بازدید | 141 پست
عزیزم شما تو جو مدرسه نیستی.من با دانش اموزام دوستم. راحتن باهام کارشون ضرور باشه میگن. ما میدونیم ...

درست میگی 

شما از نگاه کادر مدرسه و تجربتون مساله رو آنالیز کردی من از دید یه مادر

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم نزارن باهم برن بیرون .به همین راحتی .شما دیگه خییییلی داری جناییش میکنی .عزیزم یه دستشوییه ساده ...

چقدر عصبی هستی!!!! آروم باش

تمام این اتفاقاتی که گفتم واقعی بود و تو منطقه ما اتفاق افتاد و جنایی نبود 

اداره و مدیر و معاون برای بیرون رفتن بچه ها تصمیم می‌گیرند و معلم هم متاسفانه مجبور هست دستور رو اجرا کنه 

بعضی بچه ها الکی میگن دسشویی داریم ک برن بیرون

معلم همه رو پای الکی گفتن میزاره

من دخترم کلاس اوله..من نمیدونستم ۵ تا زنگ دارن😐

فک کنم ۴. ۵ باری هم زنگ تفریح دارن

ی دفعه با حالت تعجب گفت مامان خانم سرکالاس نمیزاره کسی بره دسشویی

منم گفتم زنگ تفریحاتتون زیاده.بعضی بچه ها الکی میگن برا همین خانم اجازه نمیده

دیگه چیزی نگفت

آنقدر یه طرفه نگید 

اینکه معلما حساسن به بیرون رفتن توی کلاس ، مورد ممکنه پیش بیاد ، بچه از مدرسه بره بیرون خدایی نکرده تصادفی ، داستانی چیزی بشه 

به بچه ها یاد بدید هر زنگ تفریح برن دستشویی ، بالاخره یه ذره میتونن کارشون انجام بدن و یهو سر کلاس گیر نمی افتن 

اگر بچه ای تکرر ادرار یا هر مسیله دیگه ای داره با نامه دکترش که توصیه کرده به این شرایط ببرید مدرسه که در جریان باشند 

شاید مشکل داشته باشن

من از اون استرسی ها بودم ک مشکل داشتم و تند تند دسشوییم می‌گرفت 

قبل زنگ تفریح میرفتم ولی موقع کلاس همون اولش دسشوییم می‌گرفت و معلم درکم نمی‌کرد 

و واقعا وقتی دستشویی داشتم تمرکز نمی‌تونستم بکنم

درکش کن..

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...