2777
2789
عنوان

دانش آموز بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 141 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه خانم ها دستشویی داشته ولی بی ادب بوده این چه طرز صحبت کردنه خب میگفت شرمنده اضطراری هست حتی بدون اجازه هم میرفت بهتر بود تا اینقدر بد حرف بزنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پس اگه میخواید به نسل ها ربطش بدید باید ربطش بدید به نسل های خودتون ک همچین فرزندانی تربیت کردنک الب ...

والا من خودم هشتادیم نه بچه دارم نه کسیو تربیت کردم 

هم نسل های خودمو دیدم از وقاحتشون چندشم شده 

اتفاقا کسی مخالف شجاعت آزادی نیست 

بحث تربیت و رفتار خودخواهانه و بی ادبانه س 

من نمی‌دونم وقت همه علاقه دارن همه چیو بهم ربط بدن😂😂

شما با ادب و تربیت نمیتونی شجاعتتو نشون بدی؟

حتما باید نقل و نبات از دهنت دربیاد تا شجاع باشی؟

حالم ازتون بهم میخوره اه

دوم راهنمایی بودم یه روز اس.هال بود معلم فیزیک آشغالم اجازه نمیداد برم دستشویی انقد نگهم داشت که ....

بعدشم که اون اتفاق افتاد بدون اجازه‌ش دوییدم رفتم دستشویی برگشتم جوری چک خوابوند تو گوشم که هنوز یادمه قیافشو موقع چک زدن

کل کلاس مسخرم کردن 

بعدشم بردتم دفتر زنگ زدن پدر مادرم و کلی برام داستان شد

خیلی بیشعورید که نمیذارید بچه مردم بره دستشویی 

دستشویی دیگه چیه

تشنه ریاستا 

اه حالم بد شد یادم اومد

شما عقل داری ؟

راست گفته بچه 

اونی که ادب و منطق حالیش نیست شما و مدیر هستید 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

باشه خانم ها دستشویی داشته ولی بی ادب بوده این چه طرز صحبت کردنه خب میگفت شرمنده اضطراری هست حتی بدو ...

اینجا عاشق بی ادبی و تمسخر و حرفهای زشت هستند کافیه نظرت مخالف باشه شروع میکنن حرفهایی میزنن که آدم شرمنده خودش میشه تربیت و ادب و شخصیت ندارن خوب جامعه نی نی سایت هم از همین ها زیاد هست روز به روز هم بیشتر میشن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ده دقیقه تایمی نیست که یهو فشار بیادیا قبلش داشته نرفته یا الانم خیلی ضروری نیست میخواد از زیر درس د ...

اگه دبستانیه که ایقد زنگ تفریح ورجه وورجه میکنن وبا دوستاشون سرگرمن که اصلاحواسشون به دسشویی رفتنشون نیس،بد بیان کرده ولی خب شما هم سخت نگیرین دیگه،بی ادب نیستن ولی انگار دوس ندارن کم بیارن و برا هرچیزی یه جوابی هم دارن

دوازده سال درس خوندم نفهمیدم یعنی چی که میگن زنگ تفریح برین 

گشنگی 

تشنگی 

دستشویی 

طی 90 دیقه کلاس هم میاد 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا