2777
2789
عنوان

دانش آموز بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 141 پست
دستشویی مگه بیرون از مدرسه اس که اتفاقی بی افته؟

شاید بعضی ها برن بیرون

یا میرن تو راهرو اینا 

دیگه بر نمی گردن سر کلاس 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
😂😂😂خب راست میگه بدبخت دسشویی داره چرا انقد سخت گیر حالا؟

باور کنید وفتی میفرستم بیرون تا بیان فقط چشمم به دره، همه رو نمیگم ولی الان دانش آموز مشکل دار کم نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشتاد درصد این نسل اینجورین خودخواه متکبر و بی ادب فک میکنن همه مثل پدر مادرشونن نازشونو بکشن باهاشو ...

نه عزیزم ۸۰ و ۹۰ ها نه گستاخن نه متکبر و و پرو فقط بلدن جوابتونو بدن شما ام کوچیکترین جوابشونو میزارین رو حساب بی ادبی 

معلم هم نباید عصا قورت داده باشه

چقدر حرف مدیر رو جدی گرفتی

اون ها هم آدمن خب

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

منم با دانش اموزای دبیرستانیم همین مشکلو دارم. قصد دارم از این به بعد کسی رو بیرون نفرستم. انقدر که رو مخن. یا خسته ان یا گرسنه ان یا آب میخوان یا دستشویییشون گرفته. عین بچه های مهد کودک. دیروز انقدر حرص خوردم تا شب صدام گرفته بود و گلو درد داشتم. 

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
شرمنده ولی راست میگه مگه شما تنظیم میکنید کی دستشویی داشته باشید ؟

ده دقیقه تایمی نیست که یهو فشار بیاد

یا قبلش داشته نرفته یا الانم خیلی ضروری نیست میخواد از زیر درس در بره

دردم از یار است و درمان نیز هم
هشتاد درصد این نسل اینجورین خودخواه متکبر و بی ادب فک میکنن همه مثل پدر مادرشونن نازشونو بکشن باهاشو ...

واسه چی اینجوریه؟

بچه ک بدنیا میاد از اولش تربیت شده نیست ک

از همون پدرمادرش یاد میگیره

میره مدرسه میندازید تقصیر بقیه دانش اموزا

بقیه دانش اموزا رو کی تربیت کرده؟پدرمادرش ک هم نسل شما هستن

انقدر همه چیزو ب نسل ربط ندید وگرنه مجبور میشید برگردید نسل های عقب تر و فاجعه رو ببینید

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

ده دقیقه تایمی نیست که یهو فشار بیادیا قبلش داشته نرفته یا الانم خیلی ضروری نیست میخواد از زیر درس د ...

بازم منطقی نیست 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

معلم هم نباید عصا قورت داده باشهچقدر حرف مدیر رو جدی گرفتیاون ها هم آدمن خب

من‌ یک بار حرف مدیر را گوش دادم  به روز سیاه  نشستم

گفت هفته ای یک آزمونک بگیرید  

نمی دونم  چرا گوش دادم؟؟

بچه ها بدشون اومده بود

و واقعا روش خودم هم نبود

ده دقیقه تایمی نیست که یهو فشار بیادیا قبلش داشته نرفته یا الانم خیلی ضروری نیست میخواد از زیر درس د ...

عزیزم شاید گوارشش بهم ریخته نمیتونه تو کلاس شفاف سازی کنه.اگه دخترن شاید باید لباسش رو چک میکرده کثیف نشه 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بارها رفتم مدرسه گفتم به معلم ها بگید شب شون و مسائل اتاق خواب را پروفایل و وضعیت نزارناینقدر تو ...

ما یه معلم داشتیم ایشالا خبر نبینه از اول تا آخرش به مایی که کنکوری بودیم به جای درس دادن از کم بودن حقوقش می‌نالید و به مشت چرت و پرت تخویلمون میداد 

یکی دیگه بود منت می‌داشت من می‌تونستم دکتر باشم ولی معلمی رو انتخاب کردم پس از شما انتظار دارم بیشتر از بقیه معلمان به من احترام بزارین🤐

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️