2777
2789
عنوان

دلم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست
این نواریه

اره نواریه ولی ما لوله ای میریزیم

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خامه هم میخواد درسته

خامه میخواد

سیر

سینه مرغ تکه تکه شده ریش ریش نه تیکه تیکه

پیاز

ادویه ها

اینا هم میخواد

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

ای خدا این چقدر گوگولیه😍😍

برای من اینه نمیدونم هدف چی بود رفته اینجا خوابیده

خامه میخوادسیرسینه مرغ تکه تکه شده ریش ریش نه تیکه تیکهپیازادویه هااینا هم میخواد

مرغ اول اب پز شه دیگه درسته؟

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

مرغ اول اب پز شه دیگه درسته؟

اره

اول پیاز رو سرخ کن

بعد زرد چوبه 

نمک و فلفل بزن

بعدش خیلی کم اب بریز

وقتی ابش خشک شد سینه مرغ رو ابپز کن بعد میتونی ریش ریش کنی یا تیکه تیکه بریزی

ارهاول پیاز رو سرخ کنبعد زرد چوبه نمک و فلفل بزنبعدش خیلی کم اب بریزوقتی ابش خشک شد سینه مرغ رو ابپز ...

ممنون🙏

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

ممنون🙏

خواهش❤❤