2777
2789
عنوان

پروتز سينه

174 بازدید | 13 پست

براي پروتز سينه رفتم دكتر ميگه با پروتز به سايز ٧٥ ميرسي آيا ارزش عمل كردن داره؟؟؟؟؟ سايز خودم ٦٥ ، دلم ميخواد خيلي بزرگتر بشه 😒 راستي اگه كسي جراح خوب سراغ داره بگه

ممنونم دوستان 🙏

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بله
0
0%
خير
4
100%

پس اینایی که عمل کردن وخیلی بزرگن‌چجوریان؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من هیچ اطلاعاتی ندارم ولی طبیعی بهتره باورکن من هیچی ندارم یعنی بالاتنه نبندم هم اتفاق خاصی نمیفته ...

ممنون عزيزم، ولي اين مضوع برام خيلي حياتي همه اعتماد به نفسو ازم گرفته

تازه بعد از ٤ سال ازدواج تازه تونستم شوشو رو راضي به عمل پروتز كنم

ممنون عزيزم، ولي اين مضوع برام خيلي حياتي همه اعتماد به نفسو ازم گرفته تازه بعد از ٤ سال ازدواج تاز ...

عزیزم سایزت خوبه که

اگه شوهرت راضیه خب مشکلی نیست که

پس من چی بگم عین پسراست😁😁😁

I am a queen because I have a cute mad king
عزیزم سایزت خوبه که اگه شوهرت راضیه خب مشکلی نیست که پس من چی بگم عین پسراست😁😁😁

😁اميدوار بشم يعني

شوهرم راضيه ولي خودم ناراضي هستم 

افسردگي گرفتم ديگه😒

هركيو ميبينم 🍎🍎 بزرگه حسرت ميخورم😒

😁اميدوار بشم يعني شوهرم راضيه ولي خودم ناراضي هستم  افسردگي گرفتم ديگه😒 هركيو ميبينم 🍎🍎 ...

بیخیال بابا مهم اینه شیطون باشی برای شوهرت انقد انرژی منفی نده به خودت

اصلا نباید بروی شوهرت میبوردی که ناراحتی کوچیکه

بیخیال بابا مهم اینه شیطون باشی برای شوهرت انقد انرژی منفی نده به خودت اصلا نباید بروی شوهرت میبورد ...

😒😒😒 حالا كه فهميده عشق پروتزم چيكار كنم؟

درسته به زور راضيش كردم و دوست نداره ولي

بلاخره مردِ ديگه، مگه مردا از سينه بزرگ بدشون مياد؟

😒😒😒 حالا كه فهميده عشق پروتزم چيكار كنم؟ درسته به زور راضيش كردم و دوست نداره ولي بلاخره مردِ د ...

هرجور خودت صلاح میدونی

آخه میگی شوهرت راضیه خب وقتی راضیه دیگه نیازی نیست که

بعدشم شاید کوچیک نیست تو حساسی

😁اميدوار بشم يعني شوهرم راضيه ولي خودم ناراضي هستم  افسردگي گرفتم ديگه😒 هركيو ميبينم 🍎🍎 ...

سلام عزيزم 

منم مثل شمام ، خودم خيلي دوس دارم و همسرم هم به زور بايد راضي كنم ، هر كيو ميبينم توي مهموني سينش بزرگه يا خط وسط سينه داره حالم بد ميشه ، تنها مشكلم با تعويضشه كه ميگن عمر مفيدش ١٥ تا ٢٠ ساله ، اعتماد به نفسم توي رابطه خيلي مياد پايين چون خودم عاشق سينه هاي بزرگم و خوب حس خوبي به جسم خودم ندارم