2777
2789

عکس تاره؛ اما انکار یه هاله افتاده؟ روز چند پری هستی؟

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار هاله افتاده درسته ؟

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
خانوما بيبى چكم بعد ٤٠ دقيقه هاله انداخته به نظرتون ؟ ٣ روز ديگه موعدمه لكه بينى خفيفم دارم .&n ...

تا ده دیقه بعد نتیجه بی اثره که 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خانوما بيبى چكم بعد ٤٠ دقيقه هاله انداخته به نظرتون ؟ ٣ روز ديگه موعدمه لكه بينى خفيفم دارم .&n ...

بعد چهل دیقه حساب نیست

مخصوصا اینکه مدیکوره

۲-۳ روز دیگه تکرار کن

لکم که دیدی فک کنم داری میشی😐

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من

نه مدیکور تا چهل دیقه نیس، صبر کن پری ک عقب افتاد بذار دوباره

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
بعد چهل دیقه حساب نیست مخصوصا اینکه مدیکوره ۲-۳ روز دیگه تکرار کن لکم که دیدی فک کنم داری میشی😐

مدیکور برا من در جا مثبت زد، کلی خوشحال شدم، رفتم از دادم منفی بود😑

کثافططط

مدیکور برا من در جا مثبت زد، کلی خوشحال شدم، رفتم از دادم منفی بود😑 کثافططط

مثبت کاذب داره مدیکور

مخصوصا بعد نیم ساعت

اکثرا هاله میندازه

واسه منم انداخت ماه پیش

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من