2821
2789
عنوان

بوم خریدم

144 بازدید | 3 پست

چه کار هنری پیشنهاد میدید روش انجام بدم؟؟

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

مبارک باشه عزیزم , چ‌سبکی کارمیکنی؟ 

هرچی ک دوس داری بکش😍

قیمتش چنده؟ 

دخترمنم خیلی دوس داره ، اما کوچولوئه، 7سالشه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

مبارک باشه عزیزم , چ‌سبکی کارمیکنی؟ هرچی ک دوس داری بکش😍قیمتش چنده؟ دخترمنم خیلی دوس داره ، اما کوچ ...

اخه خدا حفظش کنه دخترت رو❤❤😍

من همینجوری خریدم

قیمتش حدودا ۱ میلیون بود

هروقت خواستی بخری چوبی بخر

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه خدا حفظش کنه دخترت رو❤❤😍من همینجوری خریدمقیمتش حدودا ۱ میلیون بودهروقت خواستی بخری چوبی بخر

قربونت عزیزم😍

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792