2777
2789
عنوان

میگن میان خواستگاری بعدش نمیان

113 بازدید | 12 پست

اقا من دو تا خواستگارم دارم(نمی دونم الانم دارم با نه😂😐)،

یکیشون فامیل دوره خرداد ماه  مامانش به خالم گفت اونم به مامانم زنگ زده بود که ما بیایم قبول میکنید مامانمم گفت باشه دیگه خبری نشد ازشون 

یکی دیگه ام اردیبهشت ماه بود ،من رفتم پیش یکی از مشاورای درسی خودم ازش مشاوره بگیرم با مامانم رفته بودم که اونم گفت قصد ازدواج داری یا نه و 

یبار هماهنگ کرده بود پسره که من میدونم داداش خودشه منو دیده بود و مامانشم منو دیدن 

بعد شماره مامانمو گرفت هماهنگ کنه همو ببینیم ولی دیگه زنگ نزد گفتش من به اون اقا گفتم عجله نکنیم 

از طرفیم میگفت اون اقا دوست داره که خانومش معلم باشه مثل خودش که من نیستم 

و الانم من اونجا کار میکنم تو دفترش ولی دیگه خبری نشد 

ادم نمی دونه اینا فازشون چیه ب قران 😐

جفتشون کنسل شدن درسته😂😂؟

مگه همه من بودن ک یک شب رفتیم کارو تموم کردیم

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هن؟😂

اره هن هن😂😂😂

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

اع چقدددد مننننن 

اتفاقاً منم ی همچین تاپیکی زدم 

والا راستش نمیدونم دختر چرا اینجوری میشه...

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
😐😐

میگم من همه حرفامونو دونفری زدیم و تو یه شب رفتیم خواستگاری صبش آزمایش بغدظهرش خرید و اینا

بذار از خرید و اینا چیزی نگم که هووووووووف

اع چقدددد مننننن اتفاقاً منم ی همچین تاپیکی زدم والا راستش نمیدونم دختر چرا اینجوری میشه...

اره واقعا 

خیلی بدم میاد از اینطور ادما 

شاید باورت نشه اونی که معلمه پسره هیچیی ام نداره ها ولی مثلا داداشش میگفت می خواد زنش معلم باشه و....اصلا خوشم نیومد 

یعنی گی تو بختمون فقط😐😑

اره واقعا خیلی بدم میاد از اینطور ادما شاید باورت نشه اونی که معلمه پسره هیچیی ام نداره ها ولی مثلا ...

باورت میشه یکی از مالای منم معلم بود😂مامانش چهار بار تو دو دقیقه به مامانم تلفنی گفت اخه پسر من معلمه

بعد عکس منو از یکی از دوستام گرفته بود... بعد عکس گرفتنش تماس گرفت گفت میام مزاحم میشم ولی نیومد 🫢

من ازاین حس بلاتکلیفی بدم میاد چون دقیقا اونموقع هم وسط خونه تکونی بودیم مجبور شدیم سریع جمع و جور کنیم ولی اون نیومد

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم