2777
2789
عنوان

ضرب بلد نیستم

317 بازدید | 49 پست

سلام 

توروخدا نخندین😂😭

من ابتدایی همه درسام خیلی بده بود همیشه نیاز بودم چون کسی نبود بهم یاد بده و تو کلاس هم نمی‌فهمیدم ولی تو دوران راهنمایی خیلی پیشرفت کردم خودمو کشیدم بالا و آخر با معدل ۱۹.۸۱ از نهم تموم شدم و دهم انسانی هستم

مشکلم اینه چیزای خیلی ساده که بقیه بلدن رو من بلد نیستم مثل ضرب ، تقسیم ، جمع و تفریق  خواندن ساعت

به هر کس میگم می‌خنده نمی‌دونم چیکارش کنم

💞

تکرار کن سرچ کن ویدئوی آموزشی ببین

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با اینترنت چت جی پی تی یوتوب یادبگیر 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

اگر ضرب ساده است که یاد گرفتنی نیست حفظ کردنیه اگر چند رقمیه و جدول ضرب حفظی یه چند کلیپ اموزشی ببین راحت یاد میگیری

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*