2777
2789

یادتونه 

گفتم صورتم رو داغون کرده و عگس گذاشتتم 

من دیگ طاقت نیاوردم و ب خاهرم زنگ زدم  .((همیشه کتکم میزد)) .ک بیان دنبالم  خاهرم صورتمو دید خیلی گریه کرد و منم گفتم طلاق و ....

الان ۴روز گذشته من شوهرم اشتی کردیم  شرطامو پذیرفت ...اما امروز شوهرم گفت ب ابجیم سلام کرده و خاهرم جوابشو نداده 

من هنوز از خاهرم نپرسیدم ببینم شوهرم راست گفته یا ن 

و اینکه روم نمیشه چی بگم ب خاهرم اخه ...

شوهرم یبارم دوران عقد بهم خیانت کرد خاهرم محلش نزاشت اما حتما جواب سلاج میداد .بعد من رفتم گفتم شوهرم خوب شده باهاش خوب باشید اگر منو میخایید دیگ باهاش خوب شد تا الان ک باز فهمید ....والا رومم نمیشه برم بگم ابجی ما اشتی کردیم توام ب شوهرم احترام بزار 

الان میگه تو خودت روانی ۴روز پیش با صورت داغون اومدی گفتی میخام طلاق بگیرم ...الان میای طرفشو میگیری ...

نمیدونم چ کنم

بانوی کورد ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمونه میگم باید مشکلات رو پیش خانواده نگی

عزیزم  ی سری چیزا خیلی واضحه مثل کتک و خیانت ....من شاید ۲۰۰ بار کتک خوردم این اولین بار بود ک ب ابجیم گفتم بیا دنبالم

بانوی کورد ❤️

دعوایی که بین زن و شوهر باشه تموم میشه و درگذر زمان فراموش .

ولی موضوع دعوای زن و شوهر به خانواده بکشه هرگز فراموش نمیشه .

اگه احتمال آشتی میدادی نباید به خواهرت میگفتی .

ضمن اینکه اگه کتک شوهرت هی داره تکرار میشه چطور بخشیدیش .

خوبه میزنن هرکاری میکنن توقع احترام وتحویل گرفتن از خانواده زن هم دارند. واقعا ناراحتی چرا جواب سلامشو نداده.همین شوهرت اگه داماد دست رو خواهرش بلند کنه استخونهاشو خورد میکنه باز دلت میسوزه براش!؟!!

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

امیدوارم شوهرت دیگه تکرار نکنه به خواهرت هم چیزی نگو بزار شوهرت یکم حساب کار دستش بیاد والا

خود دوستای شوهرم منو دیدن گفتن اگ خاهر مابودی اول یک کتک حسابی ب شوهرت میزدیم بعدام طلاقتو میگرفتیم ...

بانوی کورد ❤️