2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم دیر نشده خدا بزرگه من یه دختر رو میشناسممادرش فوت شده بود نامادری داشت و هم پدرش هم این نامادری ...

گلم من ب این فکر میکنم اگر همون ۱۷ ک میخواستم کار کنم میذاشتن الان فرصت های زندگی عالی داشتم 

چون همینایی هم ک دارم بخاطر ظاهرم بودن چون رنگی هستم بقول معروف

اگر تو اجتماع بودم دختر کاری و زرنگی بودم عالی میشدم 

ولی خانوادم چی کردن؟ کوبیدنم زمین

جا اینک حمایت کنن جلو مردم سرم بلند باشه 

پدر منم از اینا زیاد میگ

الهی بگردم عزیزم...تا حدودی میفهمم دردت رو😞غصه نخور..ان شاءالله درست میشه..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

اره چون ی خواستگار سپاهی داشتم حتی حاضر نشد بیاد همو ببینیم چون دنبال زن شاغل بود

اگه پزشک بودی چی ؟ 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

الهی بگردم عزیزم...تا حدودی میفهمم دردت رو😞غصه نخور..ان شاءالله درست میشه..

همش میگفتم ادم خوبه سرکار باشه سطح بالا باشه مردا هم جذبش میشن

هی زدن تو سرم الان خجالت میکشم

همش میگفتم ادم خوبه سرکار باشه سطح بالا باشه مردا هم جذبش میشنهی زدن تو سرم الان خجالت میکشم

خجالت نداره..اونا درکشون نمی رسیده ان شاءالله یکی سرراهت بیاد که بتونی در کنارش بهترین پیشزفت هارو تجربه کنی 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

کیس مورد نظر از نظر شما چیهمن خواستگارام همه خوبن منتها بحث من اینه دوس ندارم کنارشون باشم

خوش اخلاق باشه معربون باشه پولدار باشه خوشتیپ باشه و خوشگل و خانواده خوبی داشته باشه 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

منم اینطور بودم تا اینک الان نزدیک ۲۴ هستماما خب ازدواج چیزی نیست فقط بگی ی شوهر باشه

اره ازدواج وقتی خوبه ک زندگیت بهتر بشه

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚