2777
2789
خیر خانوادم به بدترین شکل شکنجم دادنو همین الانشم نمیشه اسم پیشرفت بیارم پیششونخیلی اذیتم کردنرومم ن ...

خانواده بد از دشمن بدتره

ولی خب بازم سنت کمه فرصت زیاد داری برای پیشرفت 

به هر طریقی که شده تلاشتو بکن بخاطر خانوادت ایندتو خراب نکنی

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم بم غر میزنن 😅والا من دندونم چن ساله درد میکنه دو طرف فکم دندون وسطی بزرگهنمیبره درستشون کنه

ههییی😞نمیدونم گناه ما چی بوده..تازه مثلا میگن دختر خونه پدر عشقو حالشه...برا نا که اینطور نیست هم سنیم من واقعا احساس میکنم یه پسر بچه هم خونمه تا یه پدر...

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

خانواده بد از دشمن بدترهولی خب بازم سنت کمه فرصت زیاد داری برای پیشرفت به هر طریقی که شده تلاشتو بکن ...

چی موند ازش؟ 

الان هر کی میپرسه نمیدونم جواب چی بدم

میدونی اگر میذاشتن برم سرکار و درسمم بخونم کلی فرصت خوب میومد

انگار رسما دوس نداشتن زندگی خوبی داشته باشم

ههییی😞نمیدونم گناه ما چی بوده..تازه مثلا میگن دختر خونه پدر عشقو حالشه...برا نا که اینطور نیست هم س ...

واس بعضیا خانوادشون نرمالن عشق و حاله

واس ما ک فقط زجر و تحمل بود

واس بعضیا خانوادشون نرمالن عشق و حالهواس ما ک فقط زجر و تحمل بود

خدای ماهم بزرگه💚🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

خدای ماهم بزرگه💚🌺🌺

ت درس خوندی ؟ 

من خانواپم بدشون میومد اسم درس بیارم اسم شغل بیارم اسم پیشرفت بیارم

اصن دلشون نبود زنده باشم

الانم پررو پررو میگن شوهر کن خب

میگم من برنامه دیگ داشتم

بدشون میاد اسم اینده و پیشرفت بیاری

ت درس خوندی ؟ من خانواپم بدشون میومد اسم درس بیارم اسم شغل بیارم اسم پیشرفت بیارماصن دلشون نبود زنده ...

من نه متاسفانه. افسردگی گرفتم حتی چند بار هم خودکشی اومد تو ذهنم . پدرم میگه خوبه حالت چون بیشتر اوقات ظاهری شادم ولی از درون پوکیده. پدر من سر کوچک ترین چیزا بهم میگه چرتو پرت میگی تازه اونم بی ادبانش. یا فحشایی میده ادم اب میشه...بهم یه بار گفت تو شیطانی چرا؟ چون مریض بودم سرش تو گوشیش بود به جای دکتر بردن منم تب داشتم رفتیم مطب دکتر رفته بود منم بهش اخم کردم...یا بهم میگه تو آیینه نگاه کن هیچ گ هی نیستی....

چی موند ازش؟ الان هر کی میپرسه نمیدونم جواب چی بدممیدونی اگر میذاشتن برم سرکار و درسمم بخونم کلی فرص ...

بازم دیر نشده خدا بزرگه 

من یه دختر رو میشناسم

مادرش فوت شده بود نامادری داشت 

و هم پدرش هم این نامادری خیلی اذیتش میکردن

حتی اجازه نداشت توی خونه پدرش درست و حسابی غذا بخوره 

خلاصه که ازدواج کرد و اونم از باباش بدتر بود طلاق گرفت

هیچی نداشت واقعا هیچی 

ولی خدا براش یه جوری ساخت ماشالا

که هم خونه ساخت هم رفت سرکار(شغلش آزاده ) هم ماشین خرید با وام 

درس هم نخوند و دیپلم هم نداره

و الان توی سن تقریبا ۳۷،۳۸ سالگی همه چیز داره

میخوام اینو بگم که اگه الان توی ۲۳ سالگی چیزی نداری و ناامیدی نگران نباش به خدا توکل کن و خودت هم تلاش کن مطمئن باش پنج سال بعد اینجوری نمیمونه 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

نزدیک ۳۶سالمه ومجردم و بیکارم خواستگارام بدرد بخور نبودن یا معتاد یا سابقه خودکشی داره

فک میکنی اگه شغل داشتی خواستگار بهتر برات میومد؟ 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)