2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

88 بازدید | 12 پست

مامانا بیاین از تجربیاتتون بگین خیلی استرس دارم واسه فردا خیلی دردش میگیره؟ استامبنوفن چه مارکی میدادین به بچه هاتون که جواب میداد روشون من پاراکید میدم بیشتز سرحال میشه به جایی بخوابه

من پسرم بیهوش کردن اتاق عمل چیزی نفهمید بعدش مسکن مبدادم تا سه روز

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم هفت روز داشت ختنه کردم خودم نرفتم باهاش مامانم رفت . موقع ختنه خیلی گریه کرده . بعد ختنه هم نیم ساعت فقط جیغ میزد و گریه میکرد . جیش اولم سخت بود بعدش دیگه خوب هر شش ساعتی هم استا میدادم چون دورم شلوغ بود خودم همینا یادمه 

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

من ۴ماهگی بردم هرجی زودتر ببری چون کمتر وول میخوره بهتره،وقتی بیحسی  میخواد بره بچه بیتاب نیشه مراقب باش خیلی هر چی دکتر گفت گوش بده زود خوب میشه جیش اول یکم سختشه و میترسه معمولا بچه ،در کل پسر من با حلقه بود راحت بود فقط خودم خیلی حالم بد میشد 🤣

پسرم هفت روز داشت ختنه کردم خودم نرفتم باهاش مامانم رفت . موقع ختنه خیلی گریه کرده . بعد ختنه هم نیم ...

وای چقدر  سخته  کاش مامان منم تواناییشو داشت پسرمو ببره من نرم🥲

وای چقدر سخته کاش مامان منم تواناییشو داشت پسرمو ببره من نرم🥲

به نظرم خودت بری بهتری 

من اون موقع سنم کم بود بی تجربه شدید دل نازک ولی بچه پیش خودمون احساس آرامش بیشتری داره

من پارسال دخترم یکماه داشت برم گوشش سوراخ کنم خودم باهاش رفتم پا به پاش گریه کردم دکتره انقدر خندید  

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد